Lada sıfır araç fiyat listesi, çok sık değişmiyor. Çünkü markanın ülkemizde satışa çıkardığı çok fazla araç bulunmuyor. Satışta olan model, dağ keçisi olarak da bilinen ünlü 4X4 modeli. Bu serinin farklı versiyonlarının satışta olduğunu görüyoruz.

Tabii ki zamlara ve indirimlere göre satış listelerinde bazı değişiklikler yaşanıyor ama dediğimiz gibi diğer markalarda olduğu gibi çok sık güncellemeler yok. Yine de biz bu sayfamız üzerinden, satışta olan modellerin fiyatları değiştiği gibi güncellemelerimizi yapacağız? Peki ülkemizde satılan Lada sıfır araçları hangileri ve fiyatları nasıl?

Lada Sıfır Araç Fiyat Listesi – 2021 Güncel

Lada fiyat listesine baktığımız zaman, 4X4 serisinin 4 farklı versiyonunun listelendiğini görüyoruz. Ama bu versiyonlar içerisinde 3 kapı olan araçlar için herhangi bir fiyat bilgisi paylaşılmamış. Muhtemelen bu araçlar için stok durumuna bakılması gerekiyor. Onu bayilerle konuşmanız gerekecek. Biz fiyat listesine bakalım.

Araç ModeliAnahtar Teslim Satış Fiyatı
Lada 4X4 3 KapılıFiyat belirtilmemiş
Lada 4X4 3 Kapılı UrbanFiyat belirtilmemiş
Lada 4X4 5 Kapılı256.794 TL 
Lada 4X4 5 Kapılı Urban271.928 TL 
Güncel fiyat listesi

Şu an güncel Lada sıfır araç fiyat listesi bu şekilde gözüküyor. Dediğimiz gibi araçların fiyatlarında bir değişiklik yapılacak olursa, listemizi bir kez daha güncelleriz. Tekrar belirtmek gerekirse, 3 kapılı olan modeller için net bir şey ekleyemiyorum. Çünkü sitede bu araçların sayfaları olmasına karşın, fiyatlar 0 olarak yazılmış. Bayilerle görüşmek en doğrusu olacaktır.

Yine de ek bir sorunuz olursa yorum bölümünden iletebilirsiniz. Son olarak bu fiyatların tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı olarak geçtiğini de belirtelim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version