Hyundai beklenmedik bir şekilde 2019 model Elantra sedanın üzerindeki örtüyü kaldırdı ve aracın tanıtımını gerçekleştirdi. Güvenlik için geliştirilen yeni nesil teknolojileri ve konfor odaklı iç kabin tasarımıyla öne çıkan araç, Elantra serisinin altıncı jenerasyonunu temsil ediyor. Artık daha keskin çizgilere ve oturaklı bir yapıya kavuşan Elantra’nın çok hırçın bir görünüme sahip olduğu söylenebilir.

Tasarım sil baştan!

Yeni kaput, sil baştan tasarlanan ızgara ve ön farlarıyla muadil sedan modelleri arasında sivrilen 2019 Hyundai Elantra’nın çamurlukları da elden geçirilmiş.

Aracın Limited ve Sport paketlerinde LED aydınlatmalar standart olarak sunuluyor. Arka tarafa baktığımızda ise kaput, stop lambaları ve tamponun da yenilendiğini görebiliyoruz.

Çeşitli motor seçenekleri mevcut

16 ve 17 inçlik yeni jantlarla üretim bandından inen arabanın Eco paketinde 15 inçlik jantlar tercih edilmiş. Elantra SE, SEL ve Limited paketlerini tercih eden müşterilerin araçlarında Hyundai’nin 147 beygir gücündeki Nu 2.0L MPI Atkinson Cycle benzinli motoru yer alacak.

Daha ekonomik bir tercih olan 2019 Elantra Eco ise 128 beygir güç üretebilen Kappa 1.4L Turbo-GDI motorla geliyor. Tüm araçlarda düşük yakıt sarfiyatına sahip 7 ileri çift kavramalı şanzıman yer alacak.

Teknolojik bir model

Opsiyonel olarak sunulan AVN 5.0 araç içi eğlence sisteminin 8 inçlik ekranı Android Auto, Apple CarPlay ve HERE HD Traffic uygulamalarını destekleyecek. Yaya takip sisteminden tutun, çarpışma önleyici fren mekanizmasına kadar yenilikçi birçok güvenlik teknolojisi ise cabası.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version