Aylar süren dedikodu ve söylentilerin ardından nihayet 2019 model Chevrolet Blazer görücüye çıktı! Blazer’in keskin hatları ve diğer geleneksel Chevrolet modellerinden farklı tasarımı, aracın 2019 model Camaro‘dan esinlendiği izlenimini uyandırıyor.

LED farları ve arka stoplarıyla dikkat çeken araçta 18 inç büyüklüğündeki jantlar mevcut. Ancak RS ve Premier paketlerinde bu jantlar 21 inçe kadar büyüyebiliyor. Geniş ve konforlu iç tasarımı ise cabası.

İç dizayn tamamen özelleştirilebiliyor

Muadili modellere kıyasla çok daha fazla özelleştirme imkânı sunan Blazer’da müşterilerin tercih edebileceği onlarca farklı renk seçeneği mevcut. Altı adet USB çıkışına ev sahipliği yapan araçta kablosuz şarj teknolojisi, 4G LTE kablosuz WiFi ve anahtardan kumanda edilebilen camlar da yer alıyor.

Eller serbest bagaj açma özelliği ise Premier ve RS paketlerinde adaptif hız sabitleme sistemiyle beraber standart olarak sunuluyor. Diğer opsiyonel paketler arasında ise panoramik sunroof ve V6 motorlar için treyler asistanı yer alıyor.

2.5 litrelik motorla geliyor

2019 model Blazer standart olarak 2.5 litrelik 193 beygir güce sahip motorla alıcıların beğenisine sunulacak. GM’nin 3.6 litrelik V6 motoru da, ki 305 beygir güç üretebiliyor, dileyen müşteriler tarafından satın alınabilecek. Her iki motor seçeneğinde de 9 ileri otomatik şanzıman ve start stop teknolojisi mevcut.

Fiyat listesi henüz açıklanmış değil, ancak yeni Blazer’i yetkili satış noktalarında 2019’un ilk aylarından itibaren görmeye başlayacağız. Tabii ki Türkiye dışındaki ülkelerde. 

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version