2021 Audi SQ2, güzel bir makyajlama çalışmasıyla beraber tanıtıldı. Aslında aracın temel versiyonunun Eylül ayında geldiğini görmüştük. Yenilenmiş lüks serinin temel versiyonundan sonra şimdi ise performans serisinin yenilenen versiyonu gelmiş oldu.

Q2’nin satışları başlamışken tanıtılan yeni model, bir anda ilgiyi üzerine çekmeyi de başardı. Yeni lüks serinin özelliklerine ve fiyatlarına bakalım.

2021 Audi SQ2 Fiyatı ve Özellikleri

Temel modelde olduğu gibi hemen satışa çıkmayacak olan aracın 2021 yılında yollarda yerini alacağını belirterek başlayalım. Şu an ön sipariş verilebilecek durumda ama henüz aracı satın alayım hemen yola koyulayım gibi bir durum söz konusu değil.

Bu bilgiyi de verdiğimize göre geçelim tasarım konusunda değişikliklere. 2021 Audi SQ2 lüks tasarımı sert bir görüntü ile donatan araçlardan. Bir kere ön kısımdaki agresif yapısının arttırılması için bir hayli geniş boşlukları olan ızgaranın çok daha fazla uzatıldığını görüyoruz. Plakanın altına kadar uzanan ızgara bölümü var.

Birçok modelde kullanılan “C” LED far yapısına sahip olan seride Martix LED farlar da tercih edilebiliyor. Arka kısımda da 4 egzoz çıkışı ile kaslı görüntüsünü tamamlayan aracın, stop lambalarında da ufak tefek iyileştirmeler var.

Dış tasarımda yapılan değişiklik iç kısımda da “S” değişikliği olarak karşılık bulmuş. Hemen hemen her detay S modellerinde kullanılan performans serisi parçalarla desteklenmiş.

Tasarımını seveceğinizi düşündüğümüz 2021 Audi SQ2 modelinin motor kısmında ise öyle çok bir fark yok. Aracın 2.0 litrelik turbo benzinli motoru var ve 300 beygir güç üretiliyor. Diğer taraftan 7 ileri S Tronic şanzıman kullanılmaya devam ediliyor ve 400 Nm tork değeri karşımıza çıkıyor.

0 ile 100 arasındaki hızlanma süresi sadece 4.9 saniye olan araç, 250 km maksimum hıza çıkabiliyor. Maksimum hız düşük gelebilir çünkü bu sınırlandırılmış olan hız değeri. Asıl performans biraz daha yüksek olabilir.

Tüm bu özellikler ve özelleştirme seçenekleri ile 2021 Audi SQ2 fiyatı ise 45.700 Euro olarak açıklandı. Bu başlangıç için söylenen rakam.

https://youtu.be/c2nm_ZHXELw

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version