Yeni kasa 2021 Mercedes Benz E-Class serisi sahip olduğu yüksek teknoloji ve melez hibrid güç ünitesiyle lüks binek otomobil segmentindeki rekabeti kızıştırmaya geliyor. Birçokları tarafından orta büyüklükteki lüks sedan araba sınıfının lideri kabul edilen E-Class, baktığımız zaman Alman otomobil üreticisinin geçmişten bu yana en çok satan otomobillerinden meydana geliyor.

Henüz çiçeği burnundaki E-Class serisinde yapılan değişikliklere baktığımız zaman aracın ön ve arka tamponlarının baştan aşağıya yenilendiğini görüyoruz. Aynı şekilde giriş seviyesi E 350 modelinin Avantgarde Line paketinde bulunan yeni ızgarada bol miktarda krom ve parlak siyah trim kullanılması dikkatlerden kaçmıyor.

Ön farlar ve arka stop lambaları da ince ve uzun olacak şekilde yeniden tasarlanmış. Böylece daha sportif bir görünüm elde edilmiş.

Kabin içinde ise 2021 E-Class’ta Mercedes, son çıkardığı MBUX araç içi eğlence sistemine yer vermiş. Yüksek çözünürlüklü 10.25 inç büyüklüğündeki ekran, konsolun ortasından başlayıp sürücü göstergelerine kadar uzanıyor.

Öte yandan E-Class’ın tasarımı baştan aşağıya yenilenen direksiyonunda kapasitif tuşlar yer bulunuyor. Direksiyon ise tamamen deri, ahşap ve deri, süper spor olmak üzere 3 farklı şekilde sipariş edilebiliyor. Müziği ve hayalet gösterge ekranını direksiyon üzerinden kontrol edebilmek mümkün.

Fiyatı gizemini koruyor

Sedan, coupe, station wagon ve üstü açılır versiyonlarıyla görücüye çıkacak olan 2021 Mercedes Benz E-Class’ın ilk teslimatlarına 2020’nin sonlarına doğru başlanacak. Fiyat bilgisi ise henüz açıklanmış değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version