Fiat’ın bazı önemli pazarlarda hala satışta olan iddialı serileri var. Mesela yeni nesil Uno modeli. Ülkemizde bu serinin devamı gelmedi ama Brezilya’da satışları devam ediyordu. Gözüken o ki bazı pazarlara özel olan bu seri tamamen kaldırılacak. Öyle ki serinin bu yıl veda etmesi bekleniyor. Uzun süredir Brezilya pazarında satışı devam eden modelin vedasına özel olarak ise 2021 Fiat Uno Ciao modeli geldi.

Bir efsanenin vedası olarak gelen seri, özel üretim ve sınırlı sayıda olacak. Ana modele göre bu noktada farkları olan serinin, bazı özel çıkartmalar ve detaylara da sahip olduğunu görüyoruz.

2021 Fiat Uno Ciao Özellikleri ve Üretim Sayısı

Araç temel model üzerinden yükseliyor. Gri bir gövde rengiyle gelen özel seri, birkaç farklı noktasında “Bir Efsanenin Hikayesi” şeklinde çıkartmalara sahip.

Hem içerde hem de dışarda bu gibi küçük dokunuşlar ve düzenlemeler var. Ayrıca aracın 250 adet ile sınırlı olarak üretildiği de bir amblem ile gösterilecek. Araçlara 1 ile 250 arasında üretim numarası verilmiş durumda.

Tasarım bir yana 2021 Fiat Uno Ciao modelinde motor kısmında ise özel bir değişiklik görmüyoruz. 1.0 litrelik FireFly Evo motor kullanılmaya devam ediyor. 75 beygir güç ve 93 Nm tork değeri bulunan motor, standartların karşılanmasını sağlayan küçük bir motor.

14 bin dolar civarında bir satış fiyatıyla sunulan yeni özel seri ile beraber artık araç Brezilya’ya da veda edecek. 2022 yılında yeni modellerin gelmesi beklenmiyor. Fiat bir daha bu modele de geri dönecek gibi gözükmüyor.

Yeni modellerin ise 2021 sonunda tamamen satışa sunulmuş olması bekleniyor. 250 adet araçta satışta olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version