2021 Honda Civic Sedan tanıtıldı. Değişiklikler beğenildi beğenilmedi tartışılır ama sonunda çok konulan araç geldi. Şimdi ise markadan iddiaları doğrulayacak farklı bir adım daha geldi. Bu sefer 2021 Honda Civic Hatchback modeli için paylaşım yapıldı.

Aracın resmi görsellerinin ortaya çıktığı ilk paylaşım, tanıtımın ne zaman olacağını da gösterdi. Açıkçası bakacak olursanız bu kadar erken bir HB modelin gelmesini beklemiyorduk. Ama Honda seriye ilgi gösterme konusunda çok kararlı gibi duruyor.

2021 Honda Civic Hatchback Tasarımı Gözükmüş Olabilir

Paylaşılan görsel tabii ki çok net bir görsel değil. Görsel biraz daha böyle gölgelendirilmiş bir görsel. Bunun nedeni aracın bazı detaylarının gizli kalmasının istenmesi. Zaten birçok marka da aynı şeyi uyguluyor.

Neyse bu detayı geçtiğimize göre artık 2021 Honda Civic Hatchback serisi için paylaşılan görseli değerlendirebiliriz. Görsele baktığımızda çok kısa bir aracın gelmeyeceğini anlıyoruz. HB olmasına kaç çok kısa bir araç olmayacak. Ama arka plan biraz daha toplu olarak orası kesin. Ön kısımda ise sedan modeliyle hemen hemen aynı tasarım dili kullanılacak.

Hatta ön kısımdaki tasarımın aynı olmasını bekliyoruz. Yine 5 kapılı olarak gelecek 2021 Honda Civic Hatchback, sadece tasarım değil, şanzıman kısmında da yenilikler getirecek.

Şanzıman kısmında sadece CVT şanzıman seçeneği olmayacak. Bu seçenekte sonunda beklenen manuel vites seçeneği de karşımıza çıkacak.

6 ileri manuel vites olacağını marka da doğruladı. Diğer bilgiler ve motor seçenekleri kısmında ise henüz bilgiler yok. Sadece 13 gün kadar bekleyeceğiz.

Çünkü yeni modelin tanıtımı 23 Haziran tarihinde yapılacak. Tanıtımda sır kalmayacak ve fiyatlar konusunda da bilgiler olacak. Bakalım sedan kadar konuşulacak bir araç daha gelmiş olacak mı? Beklentimiz bu yönde.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version