Lada Niva yaklaşık 40 senelik bir geçmişe sahip olan efsane modellerden biri. Kendine göre bir kitlesi olan araç, bir arazi aracı olarak değerlendiriliyor olsa da yeni nesle geçiş yapmadı. Uzun süre o eski kasa tipinde ünlenen modeli gördüğümüz seri için yenilik haberleri ise sonunda geldi. Kısa süre önce 2021 Lada Niva Travel modeli ortaya çıktı.

Yeni nesle ayak uydurarak bir nevi mevcut modeli yaşatacak olan yeni aracın tasarımı kısmında da çok önemli değişiklikler olduğunu görmekteyiz. Dedik ya yeni nesle geçiş yapılmakta.

2021 Lada Niva Travel Yeni Bir Tasarım Yüzüyle Geliyor

Tasarım olarak bu seri bir nevi değişimin adresi olmuş durumda. Daha köşeli, 4X4 ruhuna uygun ve modern bir yapıyı benimseyen modelde yepyeni bir ızgara kısmı kullanılmış. Yenilenmiş LED far, alt kısımda yeni bir tampon ve tamamen köşeli bir tasarım öne çıkıyor.

Arka kısımda da yedek lastiğin dışarı alındığı seride, yine köşeli tasarım kullanılmış ve bu yapı ile araç Toyota RAV4 modeline benzetilmiş. 2021 tasarım trendlerinin yansıtıldığı bir araç olmuş orası kesin. Bu konuda araç beklentileri karşılayacak ve tam bir modern arazi aracı konseptine kavuşacak.

Şu an off-road versiyonunun üretimde olduğu söylenen aracın motor kısmında ise çok büyük bir değişiklik olmayacak. Bu modelde de 1.7 litre benzinli motor kullanılmaya devam edecek. 80 beygirlik güç sunan motor 127 Nm tork sunacak ve 5 ileri manuel vites kullanılmaya devam edecek.

Teknik özellikleri ve aracın satış fiyatını hala bilmiyoruz ama bu konuda da 2021 Lada Niva Travel 2021 trendlerini yakalayacaktır. Özellikle otomobilin teknolojik özellikleri konusunda beklentilerin çok daha üzerinde özelliklerin olacağını düşünüyorum. Bakalım yeni araç yine kendi müşteri kitlesini oluşturma konusunda başarılı olabilecek mi?

https://youtu.be/vohATQMEcdM

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version