Kur farkının Kasım ayında araçlara yansımasını bekliyorduk. İkinci el bir yana ama sıfır araçlara kur farkının doğrudan etki edeceği ve fiyatlarda yükselme olacağı söylenmişti. Nitekim Kasım ayı fiyat listelerinde de bu durumun etkilerini görmeye başladık. Kısa süre önce sitemizde yer alan fiyat listelerini de güncellemiştik. Bu listeler içerisinde 2021 Nissan Juke fiyatı dikkatimizi çekti.

Aracın satış fiyatında ciddi bir yükseliş olduğu dikkat çekiyor. Bu kez giriş paketinde de bir yükselme söz konusu gibi gözüküyor. Hatta giriş modelinde ÖTV dilimi yeniden sınırı geçmiş ve üst limite çıkmış bile olabilir. Peki aracın fiyatları nasıl değişti?

2021 Nissan Juke Fiyatlarındaki Değişim Ne Durumda?

Aracın giriş modeli 1.0 DIG-T 115 beygir manuel Tekna paketiydi. Tekna paketinde giriş modelinin fiyatı 260 bin TL seviyesindeydi. Yeni listeye baktığımız zaman ise fiyatların 330 bin TL seviyesine kadar çıktığını görüyoruz. Burada ciddi bir yükseliş dikkatimizi çekiyor diyebiliriz.

Giriş modeli için geçerli olan yükseliş kadar olmasa da diğer paketlerin fiyatlarında da bir değişiklik söz konusu. İkinci paket olan DCT Tekna paketi 362 bin TL satış fiyatına sahipti. Şimdi bu paket 389.900 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Bir üstü olan DCT Platinum modeli 393.100 TL satış fiyatına sahipti. Bu modelin fiyatı da 424.500 TL olarak değişiyor. Kasım listesinde gözüken fiyat bu şekilde.

Devam ettiğimiz zaman DCT Platinum Perso paketinin fiyatının 408.800 TL olduğunu görüyorduk. Fakat bu ay için açıklanan fiyat listesinde aynı paket 441.400 TL olmuş olarak gözüküyor.

Son olarak DCT Platinum Premium paketinin fiyatının 434.200 TL olduğunu görüyorduk. Bu modelde de yapılan zam sonrasında aracın fiyatı 468.900 TL olmuş olarak gözüküyor.

2021 Nissan Juke fiyatlarının Kasım ayında yükselişi dikkat çekici. Bakalım bir sonraki ay ne olacak?

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version