Döviz kurunda yaşanan düşüşün etkileri sürüyor. Birçok marka kurun yükselmesi sonrasında yaptıkları zamları bir bir iptal etmeye başladı. Araç devlerinden indirim haberleri de peşi sıra gelir oldu. Opel indirim yapan markalardan biri olarak karşımıza çıktı. En son Corsa modelinde yapılan indirimden söz etmiştik. Şimdi ise 2021 Opel Astra HB modelinde yaşanan indirim dikkat çekiyor.

Çok değil Aralık ayının ortalarında yayınlanan fiyat listelerine göre karşılaştırma yaptığımız zaman, serinin ciddi bir indirim aldığını görüyoruz. Üstelik bu modeldeki indirim Corsa serisini de geçmiş durumda.

2021 Opel Astra HB Fiyatı Nasıl Değişti?

İndirimi tek bir paket üzerinden ele alacağız çünkü aracın ülkemizde satılan tek bir paketi olduğu gözüküyor. Yine bu kısımda herhangi bir değişim durumu söz konusu değil.

İndirim Öncesindeki Durum

  • 1.5 motor dizel 122 beygir Edition versiyon için – 535.900 TL satış fiyatı vardı.

İndirim sonrasındaki Durum

  • 1.5 motor dizel 122 beygir Edition versiyonu için fiyat 509.900 TL oldu.

Arada 30 bin TL’nin üzerinde bir fark olması sevindirici. Zaten bu son gelen zamlar sonrasında 2021 Opel Astra HB fiyatlarında şaşırtıcı bir yükseliş yaşanmıştı. Haliyle gelen indirim gerekli ve yerinde bir indirim oldu.

Şu an için markanın resmi sitesine baktığımız zaman da geçerli olan fiyat bu olarak gözüküyor. Ocak ayında fiyatlarda bir değişim olacak mı ya da düşüş devam edecek mi göreceğiz.

Biraz döviz kurunun durumuyla belirlenecek gibi duruyor. Sadece Opel değil, diğer birçok markada da fiyatlarda düşüşler yaşanmaya başladı. Devamı olacak mı göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version