Opel, sene başından beridir dönüşüm içerisinde. Tabii ki dijitale doğru bir evirilme var. Bunun sonucunda seriler de dijitale bakan tasarımlarıyla değişiyor. İsim değişiklikleri yapılıyor, fark yapısı yenileniyor ve buna benzer daha birçok değişikliğe gidiliyor. Bu değişimin son temsilcisi de 2021 Opel Grandland oldu. Makyajlanan araç, yeni tasarım dilini olduğu gibi yansıtmakta. Mokka modelinde yapılan değişikliklere uygun, yeni yüze bakalım.

2021 Opel Grandland Tasarımı ve Değişiklikleri

Ön kısımda yapılan değişiklikten başlayalım. Ön kısımda serinin diğer üyelerinde olduğu gibi Vizör tasarım denen yeni tasarıma geçiliyor. Vizör ön kısımda daha modern bir tasarım yapısı olduğunu görüyoruz. Bu arada farlar kısmında matrix LED far tercihi yapılmış. Zaten Vizör tasarımın tamamlayıcısı olan bu farlar, 84 ışık noktası ile geniş bir aydınlatma imkanı sunuyor.

Ayrıca aracın görüş kapasitesini arttıran yeni bir oynama da var. 2021 Opel Grandland modelinde bu kez gece görüşlü kızılötesi kamerada yer alıyor. Gece görüş sistemi sayesinde gece sürüşlerinde de sorunsuz bir deneyim elde edilebilecek.

Aracın dış tasarımındaki yapı bir yana iç kısımdaki değişiklikler de dikkat çekti. İç kısımda yine Mokka modellerinde kullanılan yeni ekran sistemi kullanılmış. Astra modellerinde de aynı değişim bekleniyor. Ekranın ortaya kadar uzanan tek parça ekran olması dikkat çekici.

Hem sürücü kısmında hem de multimedya kısmında dijital ekranlar dikkat çekici. Burada iç mekan değişiklikleri de dikkat çekici. Küçülen bir vites topuzu, yenilenen direksiyon gibi artılar var.

Adaptif hız sabitleme sistemi, park asistanı, sürüş asistanı, 360 derece çevre kamerası gibi artılar da 2021 Opel Grandland ile beraber gelen donanım artıları. Diğer teknik özellikleri henüz açıklanmayan serinin makyajlı yeni yüzünün bu sene satışta olması bekleniyor. Fiyat için de net bilgi şu an yok.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version