2021 Skoda Fabia tanıtımı için az bir süre kaldı. Yeni aracın güzel yenilikler ve önemli bir teknolojik gelişme ile geleceği söyleniyor. Tabii zaman yaklaştıkça Skoda heyecan unsurunu arttırmaya çalışıyor ve yeni paylaşımlar yapıyor.

Birkaç gün önce kullanılacak olan platform hakkında bilgiler gelmişti. Şimdi ise araç hakkında ipucu veren ilk resmi görsel geldi. Görsel biraz daha önemli çünkü görsel aracın genel yapısı hakkında bilgi veriyor.

2021 Skoda Fabia Serinin En Önemli Araçlarından Biri Olacak

PQ26 platformu üzerinden MQB A0 mimarisiyle gelecek olan aracın, kompakt bir tasarımı olacağını göreceğiz. Tabii ki her ne kadar kompakt bir yapı olacak olsa da araçta yeni nesli işaret eden keskin çizgiler de öne çıkacak.

Özellikle yan kısımda çok daha keskin hatlar olacağını görüyoruz. Tasarım konusunda ipuçları veren bu görselin yanında, aracın motor ve şanzıman özellikleri hakkında da bazı bilgiler veriliyor.

2021 Skoda Fabia için de yine EVO motor serisinde yer alan benzinli seçenekler kullanılacak. Emisyon değerleri daha düşük olan benzinli motor ile gelecek olan araçta, 7 ileri DSG şanzıman bulunacak.

Temel model için şanzıman kısmında manuel alternatif seçeneğinin olacağı da iddia edilmekte. Ama tabii ki hala şanzıman ve motorun tam serisi net değil.

Sürüş asistanı teknolojileri ve kaza önleme teknolojilerine de sahip olacak olan 2021 Skoda Fabia, genel anlamda da daha geniş bir kullanım alanı sunacak. Özellikle arka koltuklarda kullanılan alan genişletilecek.

Kompakt modellerinin en büyük sorunlarından biri olan arka kısımdaki diz mesafesi sorunu da çözülmüş olacak. Daha fazla bilgiyi ve kesin detayları tanıtımda öğreneceğiz. Tanıtımın tarihi ise net değil ama birkaç ay içerisinde tanıtım yapılmış olacak. Söylenen bahar ayları içerisinde tanıtımın olacağı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version