Skoda için lüks araçlardan biri olarak tanıdığımız Skoda Kodiaq, 2021 yılı içerisinde yenilenecek. 2021 Skoda Kodiaq modelinin çok yakında tanıtılması beklenirken, araç için ilk resmi bilgiler de paylaşılmaya başlandı.

Önce araç detaylarını gösteren çizim görselleri paylaşıldı. Arka stop lambalarında ve farlarda nasıl bir değişim olacağını da işaret eden görseller, ızgara yapısını da ortaya koymakta.

2021 Skoda Kodiaq Tasarım Değişiklikleri Neler Olacak?

Krom çerçevelerle desteklenen ızgara bölümünün revize edildiğini anlıyoruz. Bir tık geniş olan ızgaralarda, genel tasarım yapısında ise herhangi bir değişiklik olmayacağını söyleyebiliriz. Burada değişiklik daha çok boyut açısından yaşanıyor gibi gözüküyor.

Tampon kısmında da ufak revizelerin yapıldığı araçlarda ise far kısmında önemli değişiklik olacak. 4 bölmeli yeni far tasarımında gündüz farlarıyla başlayan en altta da sis farlarıyla biten bir sıralama var.

Farlar daha ince ve daha modern yüzüyle dikkat çekiyor. Arka kısımda da stop lambasının tasarımı yenilenmiş. Aslında temelde yine C şeklinde bir tasarım kullanılmış. C şeklinde tasarımın da güncellenmiş olan bir halini göreceğiz.

Arka bölümler daha dışa çıkık ve elmas kesim. Bir o kadar sert hatları var. Bu şekilde bir makyajlama çalışmasına girecek olan yeni araçtan, motor seçenekleri konusunda da bilgi var.

2021 Skoda Kodiaq, hem dizeli devam ettirecek hem de benzinlik motor seçeneği de olacak. Bunların yanında bir de şarj edilebilir hibrit versiyonu olacak. Yeni motor seçenekleriyle beraber teknoloji paketinde de bir yenileme yapılması söz konusu olacak.

Araç kesin olarak ne zaman ortaya çıkacak derseniz de 13 Nisan tarihinde bir tanıtım olacağını söyleyebiliriz. Tanıtımla beraber fiyat açısından da bilgiler paylaşılacak. Çok ucuz bir araç beklemiyoruz. Zaten hangi araç “ucuz” diyebileceğimiz seviyede kaldı ki? 🙂

Share.

2 yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version