İkonik bir araç olarak da görebileceğimiz Golf, en son 8.nesline geçiş yaptı. Aracın yeni nesli de başarılı bulundu ve ilgi gösterildi. Ülkemizde de çok yakın zamanda satışa çıkan bir araçtan söz ediyoruz. 2021 Volkswagen Golf modeli olarak gösterebileceğimiz bu yeni model daha Mart ayında giriş yaptı.

Mart ayında satışa çıkan otomobil, lansman fiyatlarında indirimle gündeme geldi. Fakat sonrasında hiç sevmediğimiz zamlar kapıya dayandı. Mart ayında zam geldi. Sonrasında Nisan ayında bir zam gözüktü. Artık tamam derken Mayıs ayında da yeni zamlar geldi.

2021 Volkswagen Golf Fiyatları Zam Sonrası Nasıl?

Başta şunu belirtelim ki giriş modelinde henüz bir artış yok. En azından buna bile sevinir olduk. Ama zamlar bir sonraki paket ile beraber karşımıza gelmeye başlıyor.

İlk zam Life modelinde. Life paketini tercih ettiğiniz zaman, eski fiyat 329 bin TL civarlarındaydı. Mayıs zammı sonrasında ise fiyat 349 bin TL civarına kadar çıktı.

Paketi bir seviye daha yukarı çıkardığınız zaman, fiyatı da en yüksek zamla görmüş oluyorsunuz. En yüksek pakette 418 bin TL gibi bir fiyat vardı. Zaten bu Mart ayı zamlarından sonra açıklanan fiyat olmuştu. Normalde ilk fiyat 398 bin TL olmuştu. Üst paket için söylenen bu fiyat şimdilerde 439 bin TL seviyesine çıkmış durumda.

Bu seviye 40-50 bin TL arasında bir zammı işaret ediyor. Artış böyle devam edecek mi belli değil ama 500 bin TL sınırına dayanmış bir araçtan söz ediyoruz.

Bir dönem BMW modellerinin olduğu sınırda şimdi Golf modeli var. Bundan sonraki dönemde fiyatlardaki değişimi bekleyip göreceğiz. Bir zam daha gelecek olursa 500 bin TL sınırı aşılmış olacak gibi duruyor. Pandemi etkisinin ve döviz kuru etkisinin hafiflemesi lazım gibi gözüküyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version