Vip sınıfına ek alternatiflerden biri olmasını beklediğimiz 2021 Volkswagen T7 Multivan modeli için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Bu sefer sızıntılar değil de resmi bilgiler üzerine daha fazla odaklanır olduk. Resmi tanıtım yapılana kadar marka, ipuçlarıyla aracı anlatmaya devam edecek gibi duruyor. En son yeni aracın ön bölümünden bir görsel paylaşılmıştı.

Ön bölüm için paylaşılan yeni görselde aracın, LED ışıklandırmasını genişleteceğini gördük. LED gündüz farlarının ızgara alanının içerisinde tam boy uzanacağı gözükmüştü.

Kısacası ön bölümde yaşanacak olan değişim öne çıkmıştı. Şimdi ise yeni bir video yayınlandı. Fakat yayınlanan bu video daha önemli bir video.

2021 Volkswagen T7 Multivan İç Tasarımı için Bilgiler Verildi

Sadece 35 saniyelik olan bu yeni videoda aracın dışı değil de aracın içi ortaya çıkarıldı. İç kısımda tam olarak nasıl bir yapı olacak buna ilişkin bilgiler var.

Bir kere söylenen çok daha geniş bir iç hacmin sunulacağı. İkinci kısımda ise aracın raylı koltuklarından ve yeni raylı masasından söz edilmiş.

Bu sistem 3 sırada yer alan bir koltuğu ray üzerinden kolayca ikinci ya da birinci sıraya kadar taşımanızı sağlayacak. Tabii ki koltuğu ilerlettiğiniz gibi geri almanız da mümkün olacak.

180 derece dönebilecek koltuklar, yeni raylı masa gibi artılar iç kısmı çok daha renkli hale getirecek. Açıkçası iç kısımda daha işlevsel yapının olacağını net olarak anlıyoruz. İşlevsel olarak sunulacak olan koltuklar, multimedya sistemiyle de desteklenecektir.

Aracın bu özelliklerinin tamamının ortaya çıkmasını sağlayacak olan tanıtım ise Haziran ayı içerisinde olacak. Haziran ayı bitmeden hem yeni araç karşımıza çıkacak hem de motor seçenekleri değişecek mi o belli olacak.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version