2021 Volkswagen T7 Multivan tanıtılana kadar ufak ufak detay paylaşımları gelmeye devam edecek gibi gözüküyor. Henüz 2 gün önce yeni bir detay paylaşımı yapılmıştı. Bu detay paylaşımında aracın iç yapısı ve koltuk tasarımı konusunda detaylar paylaşılmıştı.

Koltuk yapısında nasıl değişikliklerin olacağına ilişkin bir paylaşım gelmişti. Bu paylaşımda aracın koltuklarının kaydırmalı bir sistemle yer değiştirebileceğini gördük. Bunun hemen arkasından ise yeni seriden konsol paylaşımı geldi.

Aracın ön konsolunun nasıl olacağı konusunda bir görsel ve bazı detaylar paylaşıldı. İddialı yapısıyla dikkat çekecen konsolun detaylarına inelim.

2021 Volkswagen T7 Multivan Nasıl Bir Konsola Sahip Olacak?

Aracın konsolunda 8.nesil Golf modelinin esintilerini alacağız. Ön kısımda dijital kokpit denen, çift ekranlı bir yapı olacak. Sürücü kısmında yer alan dijital ekran konusunda zaten bildiklerimiz var. Bu ekranın head up display gibi sistemlerle desteklenmesini bekliyoruz. Asıl değişiklik olacak bölüm multimedya ekranının olacağı bölüm olarak gösterilebilir.

Bu kısımda çok daha gelişmiş bir multimedya ekran yer alacak. Multimedya ekranın hemen yanında ise vites geçişlerinin yapılmasını sağlayan düğmeler olacak.

Evet 2021 Volkswagen T7 Multivan modelinde standart bir vites sisteminden söz etmiyoruz. DSG kullanılacak ama standart bir vites kolu olmayacak. Bunun yerine shift by wire olarak isimlendirilen yeni bir sisteme geçilecek.

Elektronik olarak vites işlemlerinin yerine getirilmesi sağlanacak. 10 inçlik multimedya ekranının hemen yanında yer alan bu yeni sistem, tüm iç tasarımın da değişmesi anlamına geliyor. İç tasarımda özellikle ön kısımda artık daha geniş bir yer olacağını belirtelim.

Ayrıca bu ekrandan 360 derece kontrol sisteminin de çalıştırılacağı açık bir şekilde söylendi. Çevre görüş kamerası olarak gösterebileceğimiz sistem, aracın park edilmesi noktasında çok büyük bir kolaylık sağlayacak.

Baştan aşağı değişeceğini gördüğümüz 2021 Volkswagen T7 Multivan için yeni bir bilgi geldiği zaman, yine paylaşacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version