Ucuz otomobil görmeye hasret kaldığımız şu günlerde bir yandan stok sorunları iddiaları gündeme geliyor ama bir yandan da yeni araçlar ülkemizde satışa çıkıyor. Daha önce fuarda gösterilen 2021 Volkswagen Tiguan Allspace modeli de bunlardan biri oldu.

Yakın zamanda yapılan fuar tanıtımı sonrasında aracın Türkiye satışları başladı ve fiyatları da açıklandı. Açıkçası Türkiye fiyatları için yine iyi haberler veremeceğiz. Öyle ki Türkiye satış fiyatlarında hem döviz kuru etkisi hem de stok sorununun yarattığı etki var.

2021 Volkswagen Tiguan Allspace Türkiye Fiyatları Nasıl?

Tek motor seçeneği ama 3 ayrı donanım paketiyle ülkemizde satışa çıkacak olan serinin 1.5 TSI 150 beygirlik motor sunduğunu görüyoruz. Ayrıca DSG şanzıman da yine kendisini göstermekte.

Söz konusu seride giriş fiyatına gelince, giriş fiyatı 796.200 TL olarak açıklandı. Bu da demek oluyor ki en ucuz versiyon 800 bin TL sınırına dayanmış bir şekilde geldi.

Serinin en üst paketine gelince, en üst paket seçeneğinde de 965.300 TL fiyatı görüyoruz. Yani üst paket seçeneğinde de 1 milyon TL sınırına dayanmış bir araç karşımıza çıkıyor. Dilerseniz versiyonları ve fiyatları tek tek verelim.

  • 1.5 TSI ACT 150 beygir DSG Life paket – Giriş paketi olarak geçiyor – 796.200 TL
  • 1.5 TSI ACT 150 beygir DSG Elegance paket – 890.300 TL
  • 1.5 TSI ACT 150 beygir DSG R-Line – 965.300 TL

Bu fiyatlar daha da artış gösterecek mi göreceğiz. Şu an bile 2021 Volkswagen Tiguan Allspace Türkiye fiyatları bir hayli yüksek diyebiliriz. Son dönemde sıfır araçlarda genel olarak fiyatların yüksek olduğunu da hatırlatmak isterim. Bu sadece Tiguan modeline has bir durum değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version