Üst seviye pickup modellerinden biri olacak 2022 Ford Ranger için geri sayıma geçildi. Aracın ne zaman tanıtılacağı konusunda çok fazla bilgi yoktu. Ara ara seri için paylaşımlara denk geliyor ve ne kadar güçlü bir araç ile karşılaşacağımızı görüyorduk. Tüm bu paylaşımların sonrasında yeni araç için beklenen tanıtım tarihi açıklaması da geldi.

2022 Ranger modelinin ne kadar ihtişamlı olacağını bir kez daha gösteren görsellerle beraber açıklanan tanıtım tarihinin, çok yakın bir zamanı işaret ettiğini de gördük. Açıkçası yeni pickup beklediğimizden daha erken tanıtılacak gibi duruyor.

2022 Ford Ranger, 24 Kasım’da Geliyor

Dev boyutlarıyla dikkat çekecek olan aracın tanıtım tarihinin 24 Kasım olacağı duyuruldu. Paylaşılan videoda ise aracın tasarımının üzerinde ne kadar durulduğu gösteriliyor. Aracın net görseli gösterilmiyor ama ön kısmın tasarımı ortaya konuluyor.

Ön kısmı gösteren paylaşımda, aracın far tasarımının dikkat çektiğini anlıyoruz. C şeklinde bir far tasarımına sahip olacağı görülen modelin, LED farlarıyla farklı bir görüntü ortaya koyacağı da buradan anlaşılıyor.

Tasarım kısmındaki detaylar bir yana, 2022 Ford Ranger  modelinin motoru konusunda da bazı beklentilerimiz var. Motor konusunda, ilk defa hibrit seçeneğinin karşımıza çıkmasını beklediğimiz araçta, 2.7 EcoBoost V6 motor ve 3.0 litrelik EcoBoost V6 motorlarının yer alması beklentisi var.

Teknolojileri neler olacak ya da dış tasarımda eski seriye göre nasıl farklar olacak gibi kısımlar için bekleyeceğiz. Bu kısımlar için 24 Kasım’daki tanıtımı beklemek lazım.

Bir hayli güçlü olacağını düşündüğümüz 2022 Ford Ranger tanıtıldığı zaman biz de sitemizde aracın özelliklerine yer vereceğiz.   

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version