Yeni Honda Civic tek bir model olarak gelmedi. 2022 Honda Civic Hatchback modeli de envanterin içerisinde yer alan model olmuştu. Temel modele göre biraz daha farklı bir arka bölüme sahip olan ve açıkçası önemli görebileceğimiz tasarım farklılıkları ile gelen seri, yakın zamanda satışa da çıktı.

Aracın satışa çıkması ise fiyatlarının ortaya çıkmasını sağladı. Tabii ki şu an için belli olan fiyatlar TL cinsinden fiyatlar değil. Şu an yeni model ülkemizde satılmıyor. Bu nedenle dolar üzerinden açıklanan yurt dışı fiyatlarına bakacağız. Ama bu da bize fikir verecektir.

İlginizi Çekebilir: Makyajlı 2021 Volkswagen Polo Teknik Özellikleri ve Satış Tarihi

2022 Honda Civic Hatchback Fiyatı Nasıl?

Aracın giriş modeli yani LX olarak geçen modeli, LED aydınlatma artısıyla beraber 22.900 dolarla satışa çıktı. Giriş modelde otomatik klima yer aldığını, Android Auto ve Apple CarPlay destekli 7 inçlik bilgi eğlence ekranı yer aldığını ve 16 inç alaşımlı jantlar bulunduğunu belirtelim.

Yine giriş modelde bile adaptif hız kontrolü gibi üst düzey donanımlar da yer alıyor. İkinci versiyon ise daha büyük jantlar farklı döşemelerle beraber gelen Sport seçeneği. Sport seçeneğinde ise fiyat 24.100 dolar olarak açıklandı.

Bir üst paket ise EX-L paketi. Bu pakette motor da değişiyor. Daha güçlü bir araçla karşılaşıyorsunuz. Bu paketin fiyatı ise 26.600 dolar olarak açıklandı.

2022 Honda Civic Hatchback için en yüksek paket ise Sport Touring paketi. CVT şanzıman, turboşarjlı motor artısı, 9 inçlik multimedya ekranı gibi artıları olan en üst paketin fiyatı ise 29.400 dolar olarak açıklandı.

2022 Honda Civic Hatchback fiyatları bu şekilde. Aracın Avrupa pazarına ne zaman geleceği ya da ülkemize gelme ihtimali olup olmadığı konuları ise soru işareti.

Merak edenler için seride yer alan motor seçenekleri konusunda da bilgi verelim. İki ayrı motor seçeneği var. Giriş pakette yer alan motorla başlayalım.

  • 2.0 Litre 4 silindir motor – 158 beygir güç ve 187 Nm tork değeri
  • 1.5 Litre 4 silindir Turboşarjlı motor – 180 beygir ve 240 Nm tork değeri
Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version