Honda cephesi son günlerde çok hareketli gidiyor. Peşi sıra iyi haberler ve peşi sıra yeni model gelişmeleri paylaşılıyor. Ardı ardına gelen yeni modellere son olarak Civic ailesinin Si modeli eklenmişti. Başarılı tasarımıyla ve sportif yapısıyla dikkat çeken aracın hemen sonrasında şimdi de 2022 Honda Civic Hybrid modelinin sızıntısı gerçekleşti.

Söz konusu aracın sızıntısı, Japonya’da test sıralarında yapılmış gibi gözüküyor. Test sırasında aracın büyük bir bölümünün kamuflajsız olduğu gördük. Hibrit seri nasıl bir tasarım yapısını benimseyecek bu görsellerde de görmüş olduk.

2022 Honda Civic Hybrid Tasarım Konusunda Değişecek mi?

Aracın ön ve arka kısmında tampon bölümlerinde kamuflajlar olduğunu görüyoruz. Bu nedenle ön ve arka kısımda tampon tasarımlarının nasıl olacağı net değil. Ama hemen üzerinde herhangi bir kamuflaj olmadığını görüyoruz.

Bu nedenle üst kısımlar için bir değerlendirme yapabiliriz. Üst kısımda yaptığımız değerlendirmeye göre ise tasarım konusunda çok büyük farklar olmayacak gibi duruyor. Seda serisi değil de HB modeliyle hemen hemen birebir bir araç gelebilir.

Alt ve üst kısımda yer alan tampon kamuflajlarının ne zaman kaldırılacağı yani tanıtımın ne zaman yapılacağı konusunda bilgi yok. Şimdilik aracın tasarımı konusunda bu kısımlar kesinlik kazanmış değil.

Motor kısmında ise baştan beri söylediğimiz gibi hibrit bir motor beklentisi var. 1.5 litrelik standart motorun yanında bir de elektrikli motor olması ve ikilinin 200 beygire yakın güç sunması bekleniyor.

Ama net olarak motor ne kadar güçlü olacak bu bilinmiyor. Ayrıca 2022 Honda Civic Hybrid modelinin şarj edilip edilemeyeceği konusunda da bilgi yok. Bir PHEV modeli gelecek mi tanıtımdan sonra değerlendirelim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version