Yakın zamanda 2022 Honda Integra isimli yeni bir araç için bazı görsellerin yayınlandığından söz etmiştik. Yayınlanan görsellerde de görüldüğü gibi yeni sedan sınıfı bir araç geliyordu. İlk onayından sonra görselleri paylaşılan serinin şimdi de resmi tanıtımı yapıldı.

Çin’de satışa çıkacak aracın şimdiden göz doldurduğunu da söylemek lazım. Hatta bazı detaylar yeni Civic modelinden daha iyi bir görüntü elde edilmesini de sağlamış durumda. Gelin şimdi de bu detayları ekleyip araca bakalım.

2022 Honda Integra Özellikleri ve Tasarımı

Civic ile aynı profili ve iç mekanı paylaşacak olan serinin, dış kısmı da büyük ölçüde yeni Civic modeline benziyor. Ama dediğimiz gibi bazı farklılıklar var ki o da aracı daha şık kılmış. Araçta ızgara bölümüne kadar uzanan ve daha iyi uyum gösteren, bir tık daha ince yeni Matrix LED farlar bulunuyor.

Tampon kısmında da değişikliklere gidilen serinin arka kısmında da benzer değişimler var. Yine stop lambalarında L şeklinde bir kullanım var ama daha küçük stop lambalarının kullanıldığı görülmekte.

Sarı ve Mavi gibi iddialı renkleri olan serinin uzunluğu ise 4.689 mm civarında. Çok farklı bir şey göremediğimizi söylemem lazım. Sadece bir tık daha uzun bir araç.

İç kısmı Civic ile aynı olan 2022 Honda Integra, motor seçenekleri konusunda ise netlik kazanmadı. Kesin olarak açıklanmasa da motor kısmında da beklentiler var. Aracın 180 beygirlik bir 1.5 litrelik VTEC motora sahip olması bekleniyor. Bu motorun 4 silindirli ve turbo şarjlı olduğunu biliyoruz. Ayrıca 240 Nm gibi bir tork değeri olduğunu da biliyoruz.

Şimdilik 6 ileri manuel vites ile geleceğini düşündüğümüz 2022 Honda Integra için bu teknik detaylar da çok yakında açıklanacaktır. Civic ile benzer bir fiyatı olacağı söylenen modelin satışlarının ise bu yılın son çeyreğinde başlayacağını belirtelim.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version