Son dönemin incilerinden diyebileceğimiz Honda, yine yeni bir araçla daha karşımıza çıktı. Bu sefer yeni yüzüyle beraber gelen 2022 Honda Passport modeli tanıtıldı. Tasarımı revize edilen yeni araç aynı zamanda bir ilk olma özelliğini taşıyor. Çünkü aracın TrailSport modelinin de bulunduğunu görüyoruz.

Bu özel versiyon daha önce duyurulmuştu ve bazı araçlara arazi paketi olarak ekleneceği söylenmişti. Özel paketin eklendiği ilk araç Passport modeli oldu. Peki bu seri bizlere neler sunuyor?

2022 Honda Passport Tasarımı ve Teknik Özellikleri

Önce bakmamız gereken nokta, ana modelde nelerin değiştiği. Zaten dev boyutlara sahip olan araçta bu kez yeni tampon tasarımlarına geçildiğini görüyoruz. Egzoz bölümleri de değiştirilen  aracın, ızgara kısımları da yenilenmiş durumda.

Ayrıca hem içte hem de dışta çok daha fazla ek detay var. Onun dışında A sütunlarının biraz daha ileri doğru alındığını ve aracın daha sert bir görünüm kazandığını da görüyoruz.

İsteyen olursa, çok daha sportif bir görüntüye sahip olan HPD aksesuar paketi de sunulmuş durumda. İstenirse bu paket için de seçim yapılabiliyor.

2022 Honda Passport teknik özelliklerinde ise yine benzer detaylar sunuyor. V6 motor kullanımı devam ediyor. 280 beygir gücünde motor, 9 ileri otomatik şanzıman desteğiyle gelmekte.

Ayrıca yine tüm modellerde i-VTM4 dört çeker sistem yer almakta. Bunun dışında teknolojiler kısmında bir revize var. Araçta 8 inç boyuta sahip olan Apple CarPlay ve Android Auto destekli multimedya sistemini görüyoruz.

Yine sürücünün tüm kontrolleri yapması adına gelişmiş güvenlik sistemi olan Honda Sensing teknolojisi de aracın dikkat çeken artıları arasında yer alıyor.

2022 Honda Passport TrailSport Modeli

Bu model arazi şartlarına daha uygun olması adına TrailSport rozetini kazanmış olan bir model. Kızak süslemeleriyle beraber çok daha agresif bir tasarımın benimsenmiş olduğu seri, turuncu renkli TrailSport rozetleri taşıyor.

18 inçlik jantlar, iz genişlikleri attırılmış olan lastikler, akıllı çekiş yönetimi, i-VTM4 tork vektörlü 4 tekerden çekiş sistemi gibi ayrıcalıklar da sunulmuş durumda.

Şimdilik araç için detaylar bu şekilde. Fiyat bilgisi de geldiği zaman yine haberlerimize ekleyeceğiz. Şimdilik bizden bu kadar.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version