Honda, farklı tasarımlar sunmayı seviyor. Markanın bu farklı yapı içerisinde sunmuş olduğu birçok model var. Geçtiğimiz farklı tasarımlı ürün skalasına bir model daha eklendi. 2022 Honda Step WGN tanıtıldı.

Başta tasarım açısından getirdiği farklı yapısı ile dikkat çeken araç, özellikleri açısından da değerlendirildiği zaman, kendi sınıfı için tercih edilebilir bir model gibi gözüküyor.

2022 Honda Step WGN Tasarım ve Genel Yapı

Araç köşeli bir tasarım benimsiyor. Yuvarlak hatlar yerine genel anlamda köşeli bir yapı var. Zaten aracın farkını da gösteren bu tasarım dili olmuş. 6.nesil olarak güncelleme almış olan seri, ön kısımda olabildiğince düz bir kaput ve yine düz hatlarda tutulmuş ızgara alanıyla geliyor.

Tampon ve yan çizgilerde de genel anlamda köşeli tasarım yapısının dışına çok çıkılmamış diyebiliriz. Bu köşeli yapı arkada da devam etmiş. Stop lambaları tam dikey. Tavan kısmına kadar uzanıyor.

Spa ve Air seçenekleri olacak 2022 Honda Step WGN, Spa modelinde bu yapıyı destekleyecek ek ekipmanlar da var. Kromaj süslemeler, arka camın hemen üzerinde kısa spoyler gibi eklemeler de var.

Aracın dışında sunulan bu tasarım, iç kısmı da doğrudan etkiliyor. Tavan mesafesinin oldukça yüksek olması, yolcu ve sürücülerin baş mesafesi konusunda bir hayli rahat etmesini sağlıyor. 6 kişilik olan araç, aynı şekilde diz mesafesinde de geniş bir aralık sunuyor.

Ön panele bakılınca, orta kısımda dev multimedya ve altında öne doğru çıkıntılı kontrol buton alanı olduğunu görüyoruz. 11.4 inçlik ekran bir yana aracın arka kısmında da yani yolcular için de bir ekran var. Bu ekran 15 inç boyutunda.

Sürücü kısmında da dijital göstergenin tercih edildiği 2022 Honda Step WGN, çok sayıda motor seçeneğiyle gelecek dendi. Motorlar için resmi olarak detaylar henüz paylaşılmadı ama hibrit model ve benzinli model olacağı söylendi.

Aracın 2022 içerisinde satışta olması bekleniyor. Diğer detaylar ve teknolojileri gibi bilgileri de 2022 Tokyo Otomobil Fuarı kapsamında duyurulacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version