Kaslı bir SUV modeli olmasını beklediğimiz 2022 Kia Telluride için detaylar gelmeye devam ediyor. Aracın ne zaman tanıtılacağının ortaya çıkmasının hemen arkasından, bu kez seri için bazı görsellerin de yayınlandığını gördük.

Gölgelendirildiği için görsellerden tüm tasarım detaylarını anlamak mümkün olmuyor ama aracın ana hatlarıyla yapısının ortaya çıktığını da söylemek mümkün. Özellikle ön kısımda nasıl bir tasarım sunulacağına ilişkin artık daha fazla bilgi var.

2022 Kia Telluride Tasarımı Nasıl Olacak?

Yayınlanan görsel üzerinden gittiğimiz zaman yeni Telluride modelinin ön kısımda hacimli bir yapıyla geleceğini anlıyoruz.

Geniş bir ızgara bölümünün üzerinde yenilenmiş olan Kıa logosunu barındıracak olan araç, çift bölmeli far tasarımı kullanacak gibi gözüküyor.

Bunun dışında serinin tampon kısmında da daha sert bir görüntüsü olacağını ve tampon alanının daha geniş olacağını da net olarak anlayabiliyoruz.

Dış tasarım yapısına ilişkin paylaşılan bu görselin dışında aracın iç tasarımını da gösteren bir görsel paylaşıldı.

İç tasarım kısmında tamamen yenilikçi bir yapı bizi karşılayacak. Bu tek görsel üzerinden anladığımız çok geniş bir ekran kısmının kullanılacak. Tek parça bir ekran tasarımının olacağı ve dijital gösterge ile multimedya kısmının da bu ekran üzerinde yer alacağı gözüküyor.

Ekranın hemen altında ise havalandırma ızgaralarının yer alacağını anlıyoruz. Sade ama bir yandan da modern bir iç tasarım tercih edilecek gibi.

8 koltuk seçeneklerine kadar sunmasını beklediğimiz 2022 Kia Telluride modeli için şimdilik diğer detaylar sır olarak kalacak. Aracın New York Otomobil Fuarı kapsamında duyurulacağını düşünecek olursak, birkaç gün sonra araç için yeni detaylar da ortaya çıkacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version