2022 Lada Vesta, Vesta ailesinin önemli bir makyaj operasyonu geçiren ilk modeli oldu. Yeni seride hem sedan modelinde hem de yeni gelen Cross SW modelinde, oldukça beğenilen tasarım oynamaları var.

Güzel bir makyaj çalışması olarak gösterebileceğimiz bu çalışmanın neticesinde iki modelin de nasıl özelliklerinin değiştiğine daha yakından bakacağız.

2022 Lada Vesta Sedan Modelinde Nasıl Değişiklikler Var?

Sedan modelde yapılan değişikliklere baktığımız zaman ön kısımda yer alan tasarımın değiştiğini görüyoruz. Yeni aracın ızgara bölümüne ek kromaj çıtalar eklenmiş. Bunun dışında logo ise biraz daha büyük bir hale getirilmiş durumda.

Havalandırma bölümlerinde yer alan kromajlar ise daha da uzatılmış ve daha sert bir görüntüye kavuşmuş durumda. Far takımının değişmesinin yanında lastiklerde ise 16 inç ve 17 inç olmak üzere yeni jant seçenekleri de var.

Daha modern arka yüz, daha modern bir ızgara tasarımı ve daha net hatlarla beraber sedan modeli çok daha iyi gözüküyor.

2022 Lada Vesta Cross SW Modelinde Nasıl Değişiklikler Var?

Bu modelde de benzer değişiklikler söz konusu. Bu kez aracın ön kısmında yapılan değişikliklere ek olarak arka kısımda da stop lambalarından başlayarak bir değişim söz konusu.

Stop lambaları, inceltilmiş ve LED dokunuşları ile daha modern bir hale gelmiş. Ayrıca bagaj kapağı üzerinde de değişiklik olduğunu eklemek lazım. Tampon bölümlerinde yapılan değişiklikleri de unutmamak gerekiyor.

2022 Lada Vesta Serisinin Teknik Özellikleri Nasıl Olacak?

İşte bu soruya verilecek bir cevap yok. Lada çok yüksek güç sunan motorlar kullanmıyor. Belki bu model için durum farklı olabilir ama henüz teknik özellikler konusunda da detaylar paylaşılmadı.

Eski nesilde 1.6 litrelik 111 beygirlik bir motor, 105 beygirlik bir motor ve 1.8 litrelik 143 beygirlik bir motor yer alıyordu. Bu yeni modeller için de geçerli olacak mı resmi bir açıklama görmek lazım.

Teknik bilgiler, motor için detaylar ve fiyatlar konusunda yeni bilgiler için ek açıklamalar beklememiz gerekecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version