2022 Renault Austral için sayılı günler kaldı. Aracın ilk görsellerini paylaştığımız zamanın üzerinden aylar geçti. Sonrasında markanın resmi görsellerinin zaman zaman paylaşıldığını gördük. Sonrasında canlı görseller paylaşıldı ve serinin tanıtım tarihi açıklandı.

Önümüzdeki hafta içerisinde tanıtılması ve Kadjar modelinin yerini almasını beklediğimiz araç için şimdi ise render görselleri ortaya çıktı. Render görselleri, daha önce paylaşılmış olan resimlere göre hazırlanmış gibi gözüküyor. Resmi olmayan ve Kolesa tarafından hazırlanan render görselleri, araç için de ipuçları veriyor diyebiliriz.

2022 Renault Austral Tasarımı Böyle mi Olacak?

Hazırlanan render görüntülerine baktığımız zaman, aracın arka kısmında yine C şeklinde LED stop lambalarının vurgulandığını görüyoruz.

Bu kısımda krom detaylar ve geniş bir logo kullanılacağı üzerinde de durulmuş. Tabii ki ne kadar gerçek olacak ve tasarım böyle mi olacak şimdilik bilemiyoruz. Dediğimiz gibi bunlar resmi görseller değil de kamuflajlı görseller üzerinden hazırlanmış olan render çalışmaları.

Yakın zamanda tanıtımı yapılacak olan aracın ön kısmında ise yine geniş logo vurgusunun yapıldığını ve yine C şeklinde LED farlara yer verildiğini görüyoruz. Burada desenli ve kademeli bir ızgara alanından da söz edilmiş. Bakalım bu detayların ne kadarı gerçek çıkacak?

2022 Renault Austral için tasarım konusunda beklentiler bu şekilde. Aracın teknik özellikleri konusunda da bazı beklentiler var. İddialara göre seride 1.2 litrelik TCe motorla beraber 48V hafif hibrit sistemi kullanılacak.

Bir başka motor seçeneğinde ise 1.3 litrelik ana motorun yanında 12V hafif hibrit motoru seçeneği göreceğiz. Çok yakında iddiaların hangisi gerçek hangisi sadece iddia olarak kalacak ortaya çıkacak.

Seri tanıtıldığı zaman tüm özellikleri sitemizden paylaşacağız. Tabii ki tasarım değişikliklerini de değerlendireceğiz.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version