2022 Renault Austral, Kadjar yerine gelecek ve SUV pazarında yarışa girecek olan iddialı bir araç olarak bekleniyor. Daha önce bu model için bazı paylaşımlar yapmış ve ilk teaser görüntülerini paylaşmıştık. Bu gelen görsellerden sonra aracın tanıtım tarihi açıklandı.

Üstelik bu kez canlı görseller de ortaya çıktı. Yine kamuflajlarla kapatılmış olan bir tasarım var ama yine de canlı görseller, aracın boyutlarını anlamamız konusunda önemli oranda yardımcımız oldu.

2022 Renault Austral Tanıtımı Mart Ayının Başında

Yeni aracın hemen hemen Kadjar boyutlarında olacağını söyleyebiliriz. Burada heybetli görüntü konusunda 2022 Renault Austral biraz daha önde olacak ama kasa yapısında da çok fazla uzaklaşma durumu söz konusu olmayacak.

Aracın ön kısmından kamuflajlar içerisinde tek anladığımız bölüm ise farlar. Yeni nesil dijital tasarım yapısını destekleyecek C şeklinde LED farların geleceğini anladığımız aracın, ön kısımda dev bir logoya sahip olacağını da anlıyoruz.

Arka kısma geçtiğimiz zaman ise çok ince de olsa stop lambalarını seçebiliyoruz. Yine LED tercihi yapacağı anlaşılan aracın, Kadjar’a göre arka tasarımında önemli değişiklikler işaret ediliyor.

Tabii ki bu konuda daha kesin konuşmak adına örtülerin kalkmasını beklemek lazım. Peki aracın örtüleri ne zaman kalkacak? Yani tanıtım ne zaman?

Yeni SUV modelinin tanıtımı 9 Mart tarihinde yapılacak. Tanıtım sonrasında tasarımın yanında teknik özellikler ve fiyat detayları gibi kısımlar konusunda da bilgi sahibi olacağız. Kadjar’ın yerine düşünülen modelden biz de umutluyuz.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version