Çok kısa bir süre önce yeni fiyat listesinin açıklamasını yapan Skoda, belli modeller için zam açıklamasında da bulunmuştu. Bu modeller arasında yer alan Superb serisi için fiyatları paylaşmıştık. Seri için açıklanan yeni fiyatların hemen arkasından bu kez seri için yeni bir model açıklaması da geldi. 2022 Skoda Superb Combi Scout Türkiye’ye giriş yaptı.

Temel modele göre biraz daha niş bir pazara hitap eden ve station wagon kasa ile gelen seri için Türkiye fiyatları da netlik kazanmış oldu. Daralan Station Wagon pazarına karşın bu fiyatla araç ne kadar satacak bilemiyoruz ama serinin iddialı özellikleri olduğunu söyleyebiliriz.

2022 Skoda Superb Combi Scout Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Türkiye’de satışa sunulan modelde tek bir motor seçeneğinin olduğunu görüyoruz. Diğer Skoda modellerinde de sık sık karşımıza çıkan 1.5 TSI ACT motor kullanılmış durumda. 150 beygirlik bir güç değeri olan motor, şanzıman kısmında da 7 ileri DSG şanzıman ile destekleniyor.

Tasarım açısından bakacak olursak ise 2022 Skoda Superb Combi Scout, ana modele göre daha yüksek ve daha uzun bir kasa ile geliyor.

Özellikle ön kısım tasarımında çok büyük bir fark söz konusu değil ama arka kısımda station wagon versiyonuna uygun olarak değişiklikler yapıldığını görmekteyiz.

Aracın yerden yüksekliğinin ise standart modele göre 15 mm daha fazla olduğunu eklemek lazım.

Denge kontrol sistemleri, sürüş modları artısı, yeni multimedya sistemi gibi artıları olan 2022 Skoda Superb Combi Scout modelinin Türkiye fiyatı ise 1.144.900 TL olarak açıklandı. Yani seri 1 milyon TL sınırını geçmiş oldu. Ne kadar tercih edilir olacak göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version