2022 yılı için çok büyük bir değişimden geçmeyeceğini bildiğimiz 2022 Toyota Corolla Sedan serisinin, ne gibi yenilikler alacağı belli oldu. Zaten serinin kasa olarak bir değişim getirmesi ya da motor kısmında değişikliğe gitmesi beklenmiyordu. Buna karşın yeni model yılında ufak tefek düzenlemeler olacağı biliniyordu.

Ülkemizde satılacak olan modeller için de geçerli olacak olan bu düzenlemeler neler ve araçta nasıl artılar kazandıracak bakalım.

2022 Toyota Corolla Sedan Ne Gibi Yenilikler Getirecek?

Serinin bu yıl satışta olan aracında yine benzer paket seçeneklerinin olduğunu göreceğiz. En üst versiyon Passion X-Pack versiyonu olacak. Bir düşük paket Flame X-Pack ve daha düşüğü de Flame olacak. Sonrasında Dream ve Vision versiyonlarını göreceğiz.

Seri için ilk değişiklikler üst pakette karşımıza çıkacak. Flame modeli ve X-pack modeli için de ambiyans aydınlatma artısını göreceğiz. Ayrıca X-pack modellerinde 17 inçlik jant seçimleri de olacak.

Aracın dış kasası noktasında önemli gözükebilecek olan bir başka detay ise yeni renk seçenekleri olacak. Bu yıl lansman rengine çok benzeyen yeni bir gri renk seçeneği göreceğiz. Gümüş gri olarak geçen rengin dışında Galaksi Beyazı da yine yeni renkler arasında yer alacak.

Yine Flame modellerinden başlayarak 2022 Toyota Corolla Sedan serisinde akıllı çalıştırma özelliğinin de sunulacağını belirtelim.

Yeni model yılıyla beraber bunlar dışında çok önemli bir değişim olmasını beklemiyoruz. Zaten serinin kasası için bu yıl bir değişim beklenmediğini söylemiştik. 2023 yılında gelecek versiyonda bu konuda bir değişiklik olur mu bilemiyoruz. Şu an mevcut kasanın ne zaman değişeceği belli değil. Zira mevcut seri bir hayli başarılı gidiyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version