Dev bir pickup modeli görmek isterseniz, 2022 Toyota Tundra sizi tatmin edecek bir seri olarak karşınıza çıkacaktır. Yakın zamanda tanıtılan araç için ilk bilgileri bizler de paylaşmıştık. Bu iddialı modelin artıları neler ve tasarım yapısında onu dev kılan nasıl özellikler var hepsini söyledik.

Tek merak ettiğimiz bu dev modelin global versiyon fiyatlarının nasıl olacağı olmuştu. Evet iddialı bir araç ve dev boyutlarıyla dikkat çekiyor ama bu serinin fiyatı ne? İşte merak edilen o fiyatlar da ortaya çıktı.

2022 Toyota Tundra Fiyatları Nasıl?

Yeni aracın fiyatı için iki seçeneğin fiyatları öne çıkıyor. Birincisi önden çekişli olan versiyonun fiyatları. Önden çekişli olan model için giriş fiyatı 37 bin 645 dolar olarak gözüktü.

İkinci seçenek ise biraz daha güçlü olan 2022 Toyota Tundra modeli. Yani 4X4 serisi modeller. 4 çeker olan bu araçların fiyatı ise 62 bin 715 dolar olarak duyuruldu.

Temel modelde 4X2 versiyon böylece 37 bin 645 dolar, 4X4 versiyon ise 62 bin 715 dolar olarak karşımıza çıkmış oldu.

İddialı pickup modelinin yurt dışı fiyatları çok abartı gözükmüyor. Zaten aracın içerisinde yer alan teknolojisi, güçlü motoru ve dev kasası bu ücretleri hak ediyor. Ama aracın ülkemize gelip gelmeyeceği noktası tam olarak net değil.

Türkiye satışları için Toyota kanadından açıklamalar gelmesi gerekiyor. Ayrıca serinin Türkiye fiyatlarının da çok ucuz olmayacağını düşünüyoruz. Vergi hesap edilmeden şu an ki kur ile yapılan değerlendirme bile, aracın ciddi bir fiyata sahip olacağını gösteriyor.

Ama dediğimiz gibi Türkiye durumu çok net değil. Gelir mi? Gelirse hangi model gelir? Bunları yakın zamanda göreceğiz. Toyota olumlu ya da olumsuz bir bilgi verecektir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version