2022 Toyota Tundra, tam anlamıyla dev bir pickup modeli olacak. Daha önce araç hakkında biz de bazı bilgiler paylaştık. Markanın aracın bazı ipuçlarını yayınlamaya başladığını da söyledik. Fakat tanıtım tarihi konusunda bir şey söyleyememiştik. İşte bu tanıtım tarihi bir yana dursun araç en net haliyle sızdırıldı.

Bu sefer resmi görseller yok. Bir Facebook grubu üzerinden çıkan görseller var. Nerede nasıl ya da kim tarafından çekildiğini bilmediğimiz görsellerde araç net olarak gözüküyor.

Okumadan Geçmeyin: Toyota Tundra için Yeni Video Geldi! Güçlü Bir Araç Olacak

2022 Toyota Tundra Çok Farklı Bir Ön Kanat ile Gelecek

Görsellerde ön kısmın çok ihtişamlı olacağını görüyoruz. Tamam bu seride zaten belli bir aşama geçilmişti ama daha da iyi ve görkemli bir tasarım göreceğiz. Ön kısımda dev bir Toyota yazısının hemen altında parça parça sıralı bir LED ışıklandırma olacağı gözüküyor.

Zaten far kısımları sanıldığından da geniş olacak gibi duruyor. Üstelik ön kısımda bunlar dışında ek aydınlatmaların olacağı da dikkat çeken kısımlardan olarak gösterilmekte.

Ön kısımda farları açtığınız zaman, adeta parıl parıl parlayan bir araç göreceğiz gibi duruyor. Izgara alanının da bir o kadar geniş tutulacağını ekleyelim. Görsellerde kırmızı renkli olacağı gözüken aracın kasa kısmında da bir yazı dikkat çekmekte.

Tundra Pro benzeri bir yazı olduğunu görüyoruz ama tabii ki görseller çok net olmadığı için bu yazının da tam olarak anlaşılması pek mümkün olmuyor. Zaten bir haftadır resmi görselleri de yayınlanmaya başlayan 2022 Toyota Tundra modeli için tanıtım bir hayli yakın desem yeridir.

Sızdırılan görseller, tanıtım sahnesinde çekilmiş gibi durmakta. Bakalım Toyota bu yeni devi ne zaman açıklayacak?

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version