Toyota Yaris’in yeni serisi, özel versiyonlara doyamadı. Aracın birçok özel modelinin sunulduğunu gördük. Ama bu kez durum biraz daha farklı. Toyota Yaris GR Sport Gran Turismo 7 isimli yeni bir özel versiyon tanıtıldı.

Açıkçası bu yeni versiyon, hem oyun dünyasını yakından takip edenleri ilgilendiriyor hem de hem de yeni Yaris modeline ilgi duyanları heyecanlandırıyor.

Sadece 100 adet ile sınırlı olacak olan aracın, ne gibi farkları olduğundan söz edeceğiz ama önce bir konuya açıklık getirelim.

Bu özel versiyon PS5 konsolların en çok beklenen oyunlarından biri olan Gran Turismo 7 yapımından ilham alıyor. Toyota İspanya kanadı tarafından hazırlanan araç, oyunun çıkışı şerefine hazırlanmış bir model.

Toyota Yaris GR Sport Gran Turismo 7 Nasıl Özelliklere Sahip?

4 Mart itibariyle satışa çıkacağı açıklanan bir özel versiyon, 18 inçlik yeni jant serisiyle beraber geliyor. Birçok yerinde Gran Turismo logolarının yer aldığı araç, siyah ve gri renklerin hakim olduğu bir çift renk yapısıyla geliyor.

Aracın motoru ise GR Yaris için ek bir seçenek sunacak cinsten değil. Hibrit bir motorla beraber gelen seride, 1.5 litrelik motor toplamda 114 beygirlik bir güç sunuyor. Ek bir performans beklemeyin ki zaten bu boyutlarda bir araç için bu değerler de gayet iyi.

Toyota Yaris GR Sport Gran Turismo 7 serisinin bir başka sürprizi daha var. Aracı tercih edenler için marka bir adet PlayStation 5 oyun konsolu ve bir de Gran Turismo 7 oyunu hediye ediyor.

Yani hem oyuncuları sevindirecek hem de sürücüleri sevindirecek bir kampanya söz konusu. Şimdilik bu özel versiyon için fiyatlar açıklanmış değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version