Fastback konseptinden yükselecek ve Fiat’ın en iddialı Cuope-SUV modeli olacak olan 2023 Fiat Fastback için görseller paylaşıldı.

Aracın daha önce tasarımı hakkında ipucu veren görseller de paylaşılmıştı ama ilk defa bu kadar net olarak görsellerin geldiğini gördük. Aracın hem arka hem de ön kısmı için bilgiler veren yeni görseller, tavan ve yan tasarımda da nasıl oynamalar olacağını işaret etmiş oldu.

2023 Fiat Fastback Tam da Böyle Gözükecek

Aracın ön kısmına baktığımızda yeni FIAT yazısının yer alacağını ve ızgara alanının yine Egea modellerine benzer bir şekilde tutulacağını görüyoruz.

Ayrıca buradaki far takımı da son nesilde kullanılan far takımıyla hemen hemen aynı gibi gözüküyor. Çok büyük farkları olmadığını anlıyoruz.

MLA platformunu kullanacak olan 2023 Fiat Fastback, arka kısma geçince asıl farkı gösterecek. Eğimli bir arka cama sahip olacak olan araç, bu tasarım yapısıyla BMW modellerini andırıyor desek yeridir.

Sert bir tampon tasarımı, beraberinde ince şeritler şeklinde LED farlar, FIAT yazısı ve arkaya doğru eğimli olan cam tasarımı, aracın karakteristik tasarım özelliklerinden biri olacak.

Henüz iç tasarımı konusunda bilgilerin olmadığı aracın teknik özellikleri de açıklanmadı. Fakat motor konusunda tahminler yok değil. 130 beygirlik 3 silindir motor kullanılacağı ve otomatik CVT şanzıman ile geleceği iddiası var.

2023 Fiat Fastback modelinin hangi ülkelerde satılacağı da şu an duyurulmadı. Yıl sona doğru arasın teknik özellikleri, iç tasarımı ve satışa çıkacağı ülkeler konusunda yeni bilgilerin geleceği söyleniyor.

Olası fiyatları da yıl sonu göreceğiz gibi duruyor. Şu an için aracın BMW modellerine benzer tasarımıyla idare etmemiz gerekecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version