Honda, elektrik dönüşüm sürecini hızlandıracak. Bu sürece hibrit atılımlarıyla başlayan markanın, 2023 Honda CR-V ile de devam etmesini bekliyoruz. Aslında uzun süredir gündemde olan ve geliştirme aşamalarından söz edilen araç, bu kez büyük bir sızıntı ile karşımıza çıktı.

Aracın tasarımını ortaya koyan renderler net olarak gözüktü. Tabii ki resmi bir şey olmadığı için bu kesinlikle yeni CR-V modeline ait görseldir demek doğru olmaz ama sızıntı bu yönde.

2023 Honda CR-V Tasarımı Nasıl Gözüküyor?

Görsel aracın, Honda’nın yeni nesil tasarımını yansıtacağını gösteriyor. Kaput üzerinde sert çizgilerin yer aldığı yapının, Civic benzeri olduğu anlıyoruz. Ön kısımda ise çok geniş bir ızgara alanı kullanılmış durumda.

Burada logoda yer alacak tabii ki ama ızgara alanı her durumda kendisini gösterecek desek yeridir. Farlara baktığımız zaman ise adeta yeni Civic modelini görüyor gibiyim. Farlar tıpkı bu modelde olduğu gibi ince duruyor.

Dingil mesafesi konusunda da uzun bir araç olacağını anladığımız 2023 Honda CR-V görselinden ortaya çıkan tasarım detayları bunlar. Zira aracın arka kısmının görünmediğini de belirtelim. Daha önce gelmiş sızıntılar var ama bu kez aracın arka kısmı görüntülenmedi.

Tasarımdan biraz daha dışarı çıkacak olursak, o zaman direkt olarak aklımıza motor özellikleri gelecek. En başta söylediğimiz gibi elektrikli dönüşüme destek verecek bir araçtan söz ediyoruz.

Motorlarda 2.0 litre ve 1.5 litre gibi iki ayrı seçenek sunulması bekleniyor ama iki motorda da elektrik desteği olacak ve modeller hibrit olarak gelecek deniyor.

Yeni bir sızıntı gelene kadar bildiklerimiz bunlar. Aracın bu yıl içerisinde tanıtılacağını düşünüyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version