Volkswagen, Passat için çoktan kararını vermişti. Marka sedan serisinin devam ettirilmeyeceğini resmen ortaya koymuştu. Önce ABD için böyle bir karar gündeme gelmiş hemen sonrasında ise Avrupa pazarı için de benzer bir kararı görmüştük. Yaşananlardan sonra yeni bir sedan beklemezken, seri için SW versiyonlarının ise geliştirilmeye devam ettiğini gördük. Daha önce paylaşılan ilk test videolarında ortaya çıkan 2023 Volkswagen Passat Variant, bu noktada bir kez daha ortaya çıktı.

Bu kez aracın üzerinde çok daha az kamuflaj vardı ve genel tasarım yapısı konusunda da detayları görme fırsatını bulmuş olduk.

2023 Volkswagen Passat Variant Daha Geniş Bir Araç Olacak

Serinin devam modeli olacak olan aracın, ön kısımda ve arka kısımda yine kamuflajlarla korunduğunu görüyoruz.

Özellikle tampon bölümlerine siyah kamuflajlar yerleştirilmiş durumda. Bu da tam olarak bu kısımlarda nasıl bir değişim olacağını görmemizi engelliyor. Bunun dışında aracın genel tasarım yapısına baktığımız zaman bir önceki nesille hemen hemen aynı olacağını görüyoruz.

Fakat boyutlar net olarak değişecek. 2023 Volkswagen Passat Variant, eski nesle göre kesinlikle daha uzun bir araç olacak. Dingil mesafesinin daha uzun olması, aracın iç kısmında sunulan yaşam alanının da genişlemesini sağlayacak.

Üstelik bu alan çok daha geniş olacak. Ek bir koltuk olur mu olmaz mı bilmiyoruz ama farkı görsellerden net olarak görebiliyoruz.

Kasa dışında teknik özellikler konusunda çok fazla bilgi yok. Sadece 2023 Volkswagen Passat Variant modelinin bir önceki seriden farklı olarak şarj edilebilir hibrit motorlar sunacağı iddiası var. Artık motorların tam olarak nasıl olduğunu bekleyip göreceğiz.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version