Avrupa genelinde satışa çıkmak için gün sayan Mercedes-AMG CLA 35 4Matic Shooting Brake modeli resmen görücüye çıktı. Shooting Brake adı verilen özel bir kasa yapısına sahip olan araç sadece AMG donanımına özel radyatör ızgarasıyla ve AMG Line hava kanallarıyla dikkatli bakışları üzerine toplamayı başarıyor. 306 beygirlik üstün performansı ise cabası.

18 inç büyüklüğündeki 5 kollu jantların kullanıldığı aracı sipariş ederken müşterilere 19 inçlik jant seçeneği de opsiyonel olarak sunuluyor. Üstelik sunulan tek opsiyon bununla da sınırlı değil, alıcılar AMG’nin kataloğu üzerinden birçok farklı stil ve performans seçeneğini sipariş edebiliyorlar.

Arka tarafa baktığımızda ise bizi tamponun en uç noktalarına konumlandırılmış hava kanallarıyla LED stop lambaları karşılıyor.

Gece ve aerodinamik paketleri var

AMG’nin “Gece Paketi” adını verdiği özel ve şık paketiyle aracın ön, arka ve yan panellerini parlak siyah renkle süsleyebilmek mümkün hale geliyor. Keza egzoz uçları da siyah kromla kaplanıyor.

Bir diğer seçenek olan “Aerodinami Paketi” ise modifiye edilmiş ön ve arka lipleri içeriyor. Arka bagaj kapağının üzerindeki spoyler de parlak siyah renge boyanıyor. Hava kanalları ise isminden de anlaşılacağı gibi aracın aerodinamik değerlerini artıracak şekilde optimize ediliyor.

Daha önce de bahsettiğimiz 19 inçlik 5 kollu jantları parlak siyah renkte sipariş edebilmek de mümkün. Koltuklarında Artico marka, el yapımı derinin ve DINAMICA siyah mikrofiberin kullanıldığı modelde kırmızı ipliklerle hoş bir görünüm elde ediyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version