A101 market zincirine zaman zaman elektrikli motosiklet ve moped modelleri geliyor. Piyasa ile fiyatları karşılaştırdığımız zaman, genelde fiyat konusunda da daha avatajlı teklifler sunulduğunu görüyoruz. Yine böyle bir kampanya daha karşımıza çıktı. A101 Volta YIDE moped satışlarının başlayacağı duyuruldu.

Yeni Moped için satışların başlayacak olması, haliyle fiyatlarının ve özelliklerinin merak edilmesine neden oluyor. Bu yazımızda da A101 marketlere gelecek olan Moped modeli için detaylardan söz edeceğiz.

A101 Volta YIDE Moped Özellikleri Neler?

Şehir içinde kullanımlar için ideal olan YIDE modeli, 1.500W değerinde bir elektrikli motor ile beraber geliyor. Motor güçlü sayabileceğimiz bir motor ve YIDE ile maksimum olarak 45 km hıza kadar çıkabiliyorsunuz.

Taşıma kapasitesinin 153 kg olduğunu düşünecek olursak, motor gayet yeterli diyebileceğimiz bir motor. Tabii ki motor özellikleri kadar menzil özellikleri de önemli. Seri 60V 12AH bataryasıyla beraber 42 km menzil değeri sunuyor.

Ağırlık durumuna ve sürüş durumuna göre menzil değerinde değişiklikler olabileceğini de hatırlatmamız lazım.

Hidrolik disk frenlerinin kullanıldığı Volta YIDE moped modelinin 225/55-8 lastikleri olduğunu da belirtelim. Lastikler biraz büyük duruyor. Zaten görsellere baktığınız zaman da anlayabİliyorsunuz.

Gelelim ön kısımda sürücü konforunu ilgilendiren bölüme. Bu kısımda bir dijital gösterge paneline yer verilmiş. 3 farklı sürüş modu arasından geçiş yapmak ve diğer tüm bilgileri almak için dijital ekran kullanılmakta.

A101 Volta YIDE Moped Fiyatı ve Satış Tarihi

Moped için belirlenen fiyat 19.999 TL. Piyasa ile karşılaştırıldığı zaman, fiyatlar biraz daha kabul edilebilir bir seviyede diyebiliriz. Satışların başlayacağı tarih ise 17 Kasım olarak belirlenmiş durumda. Stokların ne kadar ile sınırlı olduğunu ise bilemiyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version