Audi‘nin ABD’de satacağı yeni modellerde otomatik şanzımanın tek seçenek olarak sunulacağı, manuel vitesin artık opsiyonel olarak dahi kataloglardaki yerini almayacağı bilgisini daha önce de haberleştirmiştik. Evet, 2019 model hiçbir Audi’de artık manuel vites kullanılamayacak. Ancak çok çok sınırlı sayıda üretilen yeni bir model hariç: A4 Ultra. Şaşırtıcı bir şekilde bu model sadece manuel vites seçeneğiyle satışa çıkacak.

Sportif tasarımıyla dikkat çeken A4 Ultra‘dan sadece 40 adet üretilecek. Audi’den yapılan açıklamada Ultra isimli spor paketinin A4’ün dış tasarımını daha hırçın hale getirip S4’e benzettiği bilgisi paylaşıldı.

Premium Plus özelliklerine sahip

S4’e benzemekle kalmayan A4 Ultra, S4’ün sahip olduğu Premium Plus paketinin tüm özelliklerini araç sahiplerine vaat ediyor.

Bu özelliklerin arasında gelişmiş anahtar, SiriusXM, sürücü hafızası, ön ve arka park sensörleri, B&O 3D ses sistemi, LED aydınlatmalar, Audi şerit yardımcısı, otomatik katlanan aynalar, Audi sanal kokpit ve navigasyon sistemi yer alıyor. Yani karşımızda tabiri caizse “gırtlağa kadar dolu” bir araç duruyor.

Dahası da satın alınabilir durumda

Ultra Sport isimli ek bir paket ise 6 bin 800 dolar ücret karşılığında ABD’li müşterilerce satın alınabiliyor. Bu pakette altı düz şeklinde tasarlanan spor direksiyon, adaptif süspansiyon, spor ön koltuklar, S line deri döşemeler ve özel 19 inçlik jantlarla birlikte performans lastikleri yer alıyor.

Aracın ülkemizde satılıp satılmayacağına dair bir açıklama ise yapılmış değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version