2021 Honda HR-V için bir süredir yeni görseller paylaşılıyor ve iç mekandan ipuçlarına yer veriliyordu. Yeni nesil SUV olarak gelmesi ve Honda için de işleri değiştirmesi beklenen HR-V ise sonunda tanıtıldı.

Coupe ile SUV karışımında bir tasarımla gelen yeni serinin çok konuşulacağı da şimdiden kesinleşmiş oldu. Öyle ki Honda bu seride daha farklı bir döneme geçiyor ve artık elektrikli araç dönüşümünü başlatıyor.

2021 Honda HR-V ile Neler Sunuluyor?

Arabaya dıştan baktığınız zaman, eski kasa ise çok fazla alakası olmadığını görüyorsunuz. Öyle sıradan bir tasarım da Tasarım dili yenilenmiş. Şaşırtıcı ama Coupe modelleri ile SUV modellerinin harmanlanmış olan bir hali ortaya konulmuş gibi duruyor.

Arka kısımda hem aşağı doğru hafif eğilen tavan yapısı hem de tam boy stop lambaları direk göze çarpıyor. Eski seriye göre güncellenmiş olan bu kısmın daha can alıcı olduğunu ifade etmek lazım.

Bunun dışında logo için de değişiklikler yapılmış. Hem arkada hem de önce kullanılan Honda logosu aracın elektrikli olduğunu gösterecek bir havada yerleştirilmiş.

Özellikle ön kısımda hafif ışıklandırılmış olan logo yapısı ben hibrit bir aracım duruşunu veriyor. İç tasarıma geçtiğimizde de sade yapıyı yine görmekteyiz.

Stop lambalarında olduğu gibi tam boy uzanan havalandırma kanalları, tablet şeklinde kullanılan multimedya ekran sistemi, yeni vites bölümü gibi kısımlar prestijli görüntü sunulmasını sağlıyor.

Ayrıca hem döşemelerde kullanılan malzemenin kalitesi çok iyi hem de kaplamalar çok başarılı duruyor.

Tasarım detayları bir yana 2021 Honda HR-V için teknik açıdan çok fazla bilgi paylaşılmadı. Aracın e:HEV adı verilen bir motor kullanacağı biliniyor. Çift motorlu hibrit sistem olacak olan bu teknoloji, marka için de ilklerin sunulmuş olduğu bir teknoloji olacak.

Şimdilik bunların paylaşıldığı araç hakkında teknik veriler ve fiyat bilgileri paylaşılmış değil. 2021 yılının sonunda tüm detaylar açıklanarak aracın satışları başlayacak.

Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version