Otomotiv dünyasında yeni yılda dünya ve ülkemiz çapında birçok yenilikle karşılaşacağız. Modeller yavaş yavaş 2018 yılı planlamalarını hayata geçirmeye başladı. Bu doğrultuda Bentley‘in neler yaptığına bakalım.

Bentley, Continental GT ve Bentayga ile Geliyor

Lüks otomobil üreticisi, yılın ilk çeyreğinden itibaren yeni, kaliteli ve göz alıcı modellerini yollara sürmeye hazırlanıyor.

Lüks İngiliz otomobil markası Bentley’in yeni nesil grand tourer lüks sınıf otomobili Continental GT modeli yılın ilk çeyreğinde satışa sunuluyor. Continental GT’nin aynı zamanda Bentley’in ilk seri üretim aracı olarak bilindiğini de belirtelim.

Bir önceki nesilden tanıdığımız 6,0 litrelik W12 motor revize edilirken ürettiği 635 HP güç ve 900 Nm torku ilk kez 8 ileri vitesli çift kavramalı bir otomatik şanzımanla dört tekerleğe birden aktarıyor.

Yeni Continental GT’nin Yakıt Tüketimi de Dikkat Çekiyor

333 km/s maksimum hız ve 3,7 saniyelik 0-100 km/s hızlanma değerleri sunan yeni Continental GT’nin ortalama yakıt tüketimiyse selefine göre iki litre azalarak 12,2 lt/100 km’ye gerilemiş.

Markanın ilk SUV Modeli Bentayga Yaz Döneminde Satışta

Markanın ilk SUV modeli olan Bentayga W12 benzinli ve V8 dizel motorlardan sonra yaz döneminde benzinli V8 motoruyla da satışa sunulacak.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version