BMW 7 serisi, yüksek beklentilerin olduğu bir seri olarak karşımıza çıktı. BMW araçlarındaki dönüşümün devam ettirileceği seri olarak bilinen yeni lüks modellerin nasıl gözükeceği ise uzun süredir merak ediliyor.

Çünkü yeni serinin geliştirme çalışmaları uzun süredir devam ediyor ve bu zamana kadar birçok kez araçların tasarımları için önemli bilgiler sızdırıldı. Genelde kamuflaj içerisinde gördüğümüz model, en son sızıntılarda sonra ise tasarımcıların yorumuyla tekrar gündeme geldi.

BMW 7 Serisi Tasarımı Nasıl Olacak?

Kolesa ekibi tarafından hazırlanan yeni tasarım görselleri, tamamen ana araca bağlı kalınarak hazırlanmış olan görseller olarak dikkat çekiyor. Bu zamana kadar sızmış olan görseller üzerinden hazırlanan çalışma, beklenen tasarıma tam anlamıyla ışık tutuyor demek yanlış olmayacaktır.

Yapılan çalışmaya baktığımız zaman, yeni modelin ön kısımda bir farklılık sunacağını direkt olarak anlıyoruz. Alt kısımda daha geniş bir tampon kullanılacağına vurgu yapılmış ve böbrek ızgara tasarımında bir değişiklik işaret edilmiş durumda.

Böbrek ızgaraların daha uzun olmasını beklerken, Kolesa ekibine göre öyle beklendiği kadar uzun bir tasarım kullanılmayacak. Yine logo bu böbrek ızgaranın hemen üzerinde olacak ve yine böbrek ızgara bölümü de plakanın hemen üzerinde yer alacak.

Sadece boyutlar konusunda bir fark olacağı vurgulanmış. Casus görsellerde bu yönde bilgiler elde edildiği söyleniyor. Aracın arka kısmına geçtiğimizde ise o zaman bize fotoğrafların çok fazla şey anlatmadığını anlıyoruz. Arka kısım biraz daha tasarımcıların gözünden değerlendirilmiş ve çok fazla detay elde edilememiş gibi gözüküyor.

Çünkü zaten sızan casus görsellerde de arka yüzey tasarımı için çok fazla bilgiye ulaşmak mümkün olmamıştı. Tasarımcıların yorumuna göre baktığımız zaman ise aracın arka kısmında çok daha uzun LED ışıkların kullanılacağını anlıyoruz.

Krom detaylarla canlandırılan stop lambaları çok daha uzun ve çok daha ince olarak düşünülmüş. Tabii ki bunu görmek için uzun bir süre beklemek gerekecek çünkü yeni araç 2022 yılında tanıtılacak. Tasarım detayları belki biraz daha öncesinde gelebilir ama aracın çıkışı için 2022 yılını mecburen bekleyeceğiz.

Share.

3 yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version