BMW’nin merakla beklenen yeni BMW M5 2018 modeliyle ilgili olarak ilk detaylar ortaya çıktı. Görünüşe göre bizleri asiliğini daha da arttıran M5 bekliyor.

BMW’nin gelecek hafta tanıtacağı ve gösterimini ilk olarak önümüzdeki aylarda Frankfurt fuarında gerçekleştireceği 2018 model BMW M5’in ilk görüntüleri gelmeye başladı. BMW tarihinin önemli otomobil serilerinden birisi olan BMW M serisi tüketicilerin büyük ilgisini görmeyi başarmıştı.

İlk olarak 1972 yılında satışa çıkan BMW M serisi o tarihten günümüze gücün ve asiliğin vücut bulmuş hali olmuştu. BMW M tarihinin ilk dört tekerlekten çekişli modeli olacak olan M5 modeline dair ilk görüntüler geldi.

Dört çekişe sahip ilk BMW M5 olacak olan BMW M5 2018’in G30 kodlu versiyonu BMW tarafından gelecek hafta tanıtılacak. BMW’nin M5 2018 modelinin gösterimi ise gelecek ay düzenlenecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı 2018’de gerçekleşecek.

Yenilenen M5 modelinin özellikleri ve görünümü tüketiciler tarafından uzun süredir merak edilirken sonunda BMW M5 2018 modeline dair ilk görüntüler de gelmeye başladı. BMW M5 2018’in kaputunun altında bizleri 4.4 litrelik M TwinPower turbo V8 motoru bizleri karşılıyor. BMW’nin yeni nesil M5 modelinde kullanılan bu motor bizlere 600 PS gücüne ek olarak 700 Nm tork sağlıyor ve asfalt üzerinde bir durdurulamaz bir güç makinesi olduğunu kanıtlıyor.

BMW M5 2018’de Dört Çeker Özelliği Stnadart Olarak Gelecek!

Bu güçlü motoruyla birlikte 0’dan 100’e sadece 3.5 saniyede çıkabilen BMW M5’in teknik özellikleri her ne kadar göz doldursa da söz konusu model M5 olunca tüketiciler aracın sürüş dinamiklerini daha çok merak ediyor. Sürüş dinamikleri tarafına bakıldığında dört tekerlekten çekiş özelliğinin standart olarak sunulduğu görülüyor. M5 sürücüleri ayrıca dilerlerse çekişi arka iki tekerleğe verip geleneksel bir araç çekiş deneyimi yaşayabilir.

Ayrıca yenilenen M diferansiyelle M5 limitlerinin yeniden tanımlandığı yeni M5 2018 modeli 21 Ağustos tarihinde tanıtılacak olsa da ilk olarak tüketicilerin karşısına gelecek ay Frankfurt Otomobil Fuarı’nda çıkacak. BMW M5’in yeni modelinin fiyatı ve diğer özellikleri belli olduğunda sitemiz üzerinde takip edebilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version