Alman modifiye firması Brabus, Mercedes Benz logosunu taşıyan araba ve SUV’ların üzerine gerçekleştirdiği performans odaklı iyileştirmelerle biliniyor. Öyle ki Brabus‘un elinden çıkan modeller, Mercedes’in AMG versiyon araçlarından da hızlı ve güzel olabiliyor çoğu zaman. Nitekim haberin devamında nefes kesici fotoğraflarını görüntüleyebileceğiniz, Mercedes G 63 off road aracının modifiye edilmiş hali olan Brabus 700 4×42 SUV modeli de bunun bir göstergesi niteliğinde.

Brabus’tan yapılan açıklama, bahsi geçen arabadan sadece 10 adet üretileceği yönünde. Yani eşine az rastlanır güzellikte, sınırlı sayıda üretilecek bir model hazırlanmış.

Sadece dışı değil, içi de değiştirildi

Üretilecek olan 10 arabanın tamamında beyaz ve siyah olmak üzere çift renk tercihi söz konusu. Aks dönüşümü gerçekleştirilen modellerin zorlu off-road şartlarına daha rahat ayak uydurabilmesi sağlanmış.

Öte yandan Brabus, G 63 modelinde standart olarak sunulan aksleri çok yönlü ayarlanabilir özgün süspansiyon sistemiyle değiştirerek aracın yerden yüksekliğini 60 cm’e kadar çekmiş bulunuyor. Birbirinden bağımsız ön ve arka süspansiyonlar hafta sonu off-road kaçamağı yapmak isteyen şehirlilere eğlence dolu anlar vaat ediyor.

V8 motoruyla 700 beygir güç kapasitesinde

Dış görünümüyle mest eden Brabus 700, isminini 5.5 litrelik çift turbolu V8 motorun ürettiği 700 beygirlik güce borçlu. 0’dan 100 km/s hıza 5.0 saniyede çıkabilen arabanın off-road lastiklerinden ötürü çıkabileceği en yüksek hız 210 km/s hız ile sınırlandırılmış.

Brabus’un bu yeni modeli 209 bin € ücret karşılığında şanslı 10 müşteriye satılacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version