Çinli otomotiv devi Chery, yıllar sonra ülkemize geri dönmeye hazırlanıyor. Daha önce markanın araçları ne zaman satışa sunacağı konusunda bilgiler paylaşmıştık. Türkiye’de rekabetli bir fiyatla karşımıza çıkmasını beklediğimiz marka, şimdi de ilk araçlar için beklenen haberi verdi. Verilen bilgilere ve paylaşılan fotoğraflara göre ilk Chery araçlar Çin’den yola çıktı.

Markanın Türkiye satışları ve satılacak olan ilk modeller için de bilgilerimiz oluşmaya başladı. Gelin gelişmeleri bir değerlendirmeye alalım.

Chery Araçları Yola Çıktı

Marka tarafından yapılan açıklamada ilk araçların törenle yola çıkarıldığı gözüküyor. Çin’in Wuhu Limanı bölgesinde yapılan törenle beraber ilk araçlar Türkiye’ye doğru yola çıkmak üzere gemiye yüklenmiş. Buradan da resmi olarak anlıyoruz ki artık markanın araçları satışa çıkmak üzere ülkemize geliyor.

Yola çıkan sıfır araçların hangi modeller olduğu konusunda da bilgiler var. Buna göre markanın ilk aşamada TIGGO 8 Pro ve TIGGO 7 Pro modelleri satışa sunulacak. Diğer taraftan çok kısa bir süre sonra OMODA 5 modellerinin de satışlarının başlamasını bekliyoruz.

Yine marka tarafından söylenen bilgilere göre bu kez Chery, daha geniş bir ağ ile ülkemizde yer alacak. Daha fazla yedek parça, daha iyi servis ağı ve daha iyi satış sonrası desteği göreceğiz.

Markanın operasyonlarını dikkatle yöneteceği ve yeniden Türkiye’de istek gören bir marka haline gelmeye çalışacağı düşünülüyor.

Fiyatlar Belli Oldu mu?

Araçların gemiye yüklenmiş olması çok güzel bir haber. Fakat hala satışlar için fiyat bilgileri netlik kazanmış değil. Araçların rekabetçi bir fiyatla geleceği biliniyor ama net fiyatlar ortaya çıkmadı.

Yeni modellerin bahar aylarında satışa çıkması beklenmekte. Haliyle bu yakınlar da fiyatlar konusunda da bilgiler paylaşılacaktır. Özellikle TIGGO modellerinin fiyatları çok merak ediliyor. Zira biraz daha bütçe dostu araçlar bekliyoruz. Chery bu konuda açıklama yaptığı zaman detayları aktarmaya devam edeceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version