Araç modifiye firmaları zaman zaman çok iddialı tasarımları sunabiliyor. Bu zamana kadar birçok benzersiz tasarım gördüğümüz de bir gerçek. İşte bu özel çalışmalara bir yenisi daha ekleniyor. DAMD, yaptığı özelleştirmelerle beraber DAMD Suzuki Every Little D modelinin duyurusunu yaptı.

Suzuki’nin beğeni toplayan minibüs serisine Land Rover havası kazandıran yeni çalışma, aracın tasarımının çok daha ilgi çekici olmasını sağlamış durumda. Ayrıca seri bu tasarım yapısıyla beraber aracı karavan gibi kullanmak isteyenler için daha uygun hale gelmiş gibi gözüküyor.

DAMD Suzuki Every Little D Nasıl Özelleştirmeler Alıyor?

Yeni özelleştirme ile beraber aracın ön kısmı tamamen değiştirilmiş durumda. Yeni renkleriyle boyanmış olan yeni bir tampon kısmına kavuşan özel seri, ızgara alanı ve far yapıları konusunda da fark yaratıyor.

Araçta daha yuvarlak farların ve daha geniş bir ızgaranın yer alması dikkat çekici. Kısacası ön kısım Defender serisine benzemiş diyebiliriz. Zaten karavan odaklı kullanımlara daha uygun bir yapıya geldi dememim nedeni de tam olarak buydu.

Onun dışında DAMD Suzuki Every Little D serisinde teknik açıdan bir fark yok. Temel modelde yer alan 63 beygirlik motor ve 5 ileri maneul ya da 5 ileri otomatik vites seçeneği de devam etmekte.

Ön kısımda yapılan özelleştirmeleri yan ve arka kısımda da devam eden seride, iç bölümde özel değişimler var mı göremedik. Çünkü Every Little D modelinin henüz iç tasarımına ilişkin paylaşımlar gelmedi.

Bu yeni haliyle aracın ne zaman satışa çıkacağına gelince, sınırlı sayıda özelleştirimiş kit olarak sunulacak serinin 2022 içerisinde satılması söz konusu olacak.

Bu kit ile beraber serinin fiyatın nasıl bir değişim olacağını da şu an için bilemiyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version