DS lüks bir seri olarak bildiğimiz serilerden. Markanın az sayıda araçları hem tasarım hem de konfor açısından gerçekten lüks seriler. İşte bu modellere yakın bir zamanda özel bir versiyon daha eklendi. DS 7 Crossback Ligne Noire olarak isimlendirilen bu özel versiyon, ana serinin üzerinden yükselen özel bir versiyon.

Tasarımsal ve işlevsellik açısından daha iddialı olan özel serinin, Türkiye satışlarının başlayacağı da açıklandı. Türkiye fiyatları konusunda beklenen aralıkların sunulduğu serinin, sınırlı sayıda satılacağını da eklemek lazım. Yani parayı verseniz bile araca ulaşmak çok kolay olmayabilir.

DS 7 Crossback Ligne Noire Nasıl Bir Araç? Türkiye Fiyatı Ne?

Aracın farklarından söz edelim. Bu versiyon özel olarak siyah rengin hakim olduğu bir versiyon olarak karşımıza çıkıyor. Dış kısımda da iç kısımda da siyah detaylar kendisini gösteriyor. Özellikle iç kısımda, kullanılan malzemeler de kendisini gösteriyor diyebiliriz.

Alcantara kaplamalarının da kullanıldığı iç mekanda, genel olarak siyah renk seçeneğinin öne çıktığını ve kırmızı renk çizgilerinin de renk kattığını görüyoruz.

Özel versiyona özel bir de ses sistemi eşlik ediyor. 14 hoparlörünün olduğu Focal Electra Hi-Fi ses sistemiyle beraber gelen versiyon, bu yönüyle de oldukça tatmin edici bir seri diyebiliriz.

DS Connected pilot teknolojisini de ana modelde olduğu gibi sunan aracın motor konusunda ise bir benzinli bir de dizel seçeneği var. Benzinli motorda 225 beygirlik güç değeri var.

Dizel motorda ise 130 beygirlik güç değerinin sunulduğunu görüyoruz. Her iki motor seçeneğinde de sınırlı üretim durumu söz konusu. Peki aracın Türkiye fiyatı nasıl? Başlangıç fiyatı 823.600 TL olarak duyuruldu.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version