Fiat Egea 2022 modelleri ülkemizde satışa sunulmuş durumda. Yılın başında sunulan Cross Wagon seçeneğini de düşünecek olursak, Egea bir hayli zengin seçenekler sunuyor. Markanın yeni model yılında satışa sunduğu araçlardan herhangi birini tercih etmek isteyen sürücülerin en çok sorduğu soru ise Fiat Egea 2022 kaç beygir sorusu.

Malum model standart binek otomobili olarak geçiyor. Çok yüksek bir motor hacmi olmadığı gibi çok yüksek bir beygir gücü de yok. Peki, ailenin hangi üyesinde nasıl bir beygir gücü sunuluyor? Tek tek bakalım.

Fiat Egea 2022 Kaç Beygir – Tüm Modelleri için Değerlendirme

Yukarıda da söz ettiğimiz gibi aracın birkaç farklı versiyonu var. Sedan, HB, Cross gibi farklı kasa tipleri var. Aslında motor seçenekleri bu kasa tiplerine göre çok fazla değişiklik göstermiyor ama biz yine de ayrı ayrı ele alalım.

Fiat Egea Cros 2022 kaç beygir motorla satılıyor?

Motor Beygir 
1.4 Fire motor 95 beygir 
1.3 Multijet motor 95 beygir 
1.0 Firefly motor 100 beygir 

Fiat Egea Sedan 2022 kaç beygir motorla satılıyor?

Motor Beygir 
1.3 Multijet motor 95 beygir 
1.4 Fire motor 95 beygir 
1.6 Multijet motor 130 beygir 

Fiat Egea Hatchback 2022 kaç beygir motorla satılıyor?

Motor Beygir 
1.4 Fire motor 95 beygir 
1.3 Multijet motor 95 beygir 

Görüldüğü gibi aslında motor seçenekleri çok farklı değil. Sadece sedan modelinde 1.6 litrelik ve 130 beygirlik bir motor görüyoruz. Onun dışında diğer motorların ise genelde 100 beygirin altında kaldığını görmekteyiz.

Artık aracın bu değerlerle beraber ne kadar performanslı olup olmayacağı tartışılır. Hatta bu konuda sizlere soru yöneltelim. Fiat Egea model bir araca sahipseniz size sormuş olalım. Sunulan bu motor seçenekleriyle nasıl performans alıyorsunuz?  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version