Fiat Egea Cross, yakın zamanda duyuruldu. Egea ailesinin yeni Cross modeli Türkiye’de de bir hayli ilgi çekti.

Üstelik bu seri yalnız da gelmedi. Beraberinde diğer Egea aile üyelerinin makyajlanmış olan versiyonlarını da getirdi. Şimdiden başarılı bulunan ve yeni bir tasarımla karşımıza çıkan seri için Türkiye tarihi de belli oldu. Üstelik fiyat konusunda da sevindirici açıklamalar var.

İlginizi Çekebilir: Yeni Fiat Egea Ailesi Tanıtıldı – Fiat Egea Cross Sürprizi Sevindirecek

Fiat Egea Cross 2021 Ocak Ayında Geliyor

Yeni modeller için açıklamalar yapan Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, bir dizi iyi haberi de beraberinde paylaştı.

Makyaj için yapılan yatırımlarının tutarını 225 milyon dolar olarak açıklayan CEO, yeni seriden çok umutlu olduklarını belirtti.

Hatta şöyle de bir bilgi verildi ki bu bilgiye göre Fiat Egea Cross modeli fikri Tofaş Türkiye pazarlama ekibinden çıktı.

Ekip merkeze böyle bir araç fikri sunduktan sonra 1 ay içerisinde AR-GE tamamlanmış ve yeni seri hazır hale getirilmiş.

Asıl merak edilen ise diğer makyajlı Fiat Egea modelleriyle beraber, Fiat Egea Cross modelinin ne zaman Türkiye pazarına geleceği.

Bu konuda da açıklamalar yapan ünlü isim, 2020 yılının sonuna kadar iç pazarda mevcut modellerin satışlarının devam edeceğini söyledi. Yeni modellerin ülkemizde satışı ise 2021 yılı Ocak ayında olacak.

4 makyajlı yeni model satışa sunulacak ve tüm motor seçenekleriyle beraber yeni serileri tercih etmek mümkün olacak.

Burada güzel olan sürpriz haber ise fiyat konusunda. CEO Cengiz Eroldu yeni aracı, %50 ÖTV diliminde tutmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Bu da araçların fiyatlarının iç pazar için gayet uygun olacağı anlamına geliyor.

En azından rakipler göre daha uygun fiyatlı modeller gelmiş olacak. Yakın zamanda ülkemizde de boy gösterecek olan makyajlanmış yeni Fiat Egea modellerinin iç pazarda ne kadar tercih edileceği ise zamanla öğrenilecek. Şimdiden araçlara olan ilgi yüksek ve araştırılma payı fazla. Fiat bu sefer Cross pazarına da uygun fiyatlı alternatif getirecek gibi gözüküyor.

Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version