Fiat Fiorino fiyatı benzinli motor ardından 11 bin 500 liralık düşüş yaşadı. Modelin benzin motorlu fiyatı 43 bin lira olarak açıklandı.

Fiat Fiorino Fiyatı En Ekonomik Seçeneklerle…

Fiat Fiorino, Tofaş grubu tarafından üretiliyor. Bursa ilinde bulunan fabrikadaki üretim aralıksız devam ederken Fiat Fiorino fiyatı yeni motor seçeneği ile beraber 11 bin 500 liralık gerilemeye ev sahipliği yaptı. Buna göre modelin normal fiyatı 55 bin 400 lira seviyesinden başlamaktaydı. Benzinli motor seçenekli Fiat Fiorino fiyatı ise 43 bin 900 liradan başlayacak.

Üretim Bursa’da Sürüyor

Fiorino yaklaşık on senedir Bursa üretim merkezinin bantlarından çıkmaktaydı. Fiat ailesine katılan üyeler yeni bir motor seçeneği ardından fiyatları olumlu etkiledi ve fiyatlar çok daha ekonomik bir seviyeye indi. Modelin benzin motorlu versiyon fiyatı 43 bin 900 liralık fiyatı tüketicileri sevindirdi.

100 Kilometrede 6,9 Litre Harcıyor

Model tüketicileri Filorino’da farklı donanım seçenekleri de tercih edebiliyor. Seçenekler arasında Pop, Safeline ve Premio yer alıyor. Benzinli seçenek ise 1.4 litre ve 77 HP gücünde motor vaat ediyor. Bunların yanı sıra 5 ileri vitesli manuel şanzıman kombinesi de söz konusu oluyor.

LPG Dönüşümüne Uyumlu

Alınan bilgilere göre Fiorino ailesinin yeni üyeleri LPG dönüşümüne de uyum gösteriyor. Aracını benzinli olarak kullanmak isteyen tüketiciler ise 100 kilometrelik mesafede sadece 6,9 litrelik yakıt harcayacak!

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version