Yeni yıla girdiğimiz şu günlerde Ford’un 2018 yenilikleri’ne bakış atmaya ne dersiniz? Ford’un küçük sınıftaki başarılı ismi Fiesta, baştan sona yenilenen nesliyle geçtiğimiz aylarda satışa sunuldu. Ancak model 2018’de de Active ve ST gibi versiyonlarla gündemde olacak.

Ford’un 2018 Yenilikleri Neler Olacak?

Yılın ilk yarısında satışa sunulacak olan bu versiyonlara ek olarak markanın küçük sınıftaki SUV’u Ecosport da ilk çeyrekte Türkiye’de olacak.

Hafif ticari ailesini de revize eden Ford öncelikle makyajlı Custom’ı yılın ilk yarısında satışa sunacak. Bununla birlikte Courier ve Connect modelleri de makyajlı halleriyle hazır olacak.

Ford’un 2018 yenilikleri’nde Focus dikkat çekiyor. Ford’un 2018’deki en önemli yeniliğini yeni Focus oluşturacak. Bugün üçüncü nesliyle yollarda olan kompakt modelin Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtılması ve yılın ikinci yarısında satışa sunulması bekleniyor.

Tasarım anlamında önemli değişikliklerin yapılacağı otomobilin profil çizgisi neredeyse tamamen değişirken, ilk nesilden bu yana kullanılan C sütunundaki cam bölüm ortadan kalkıyor.

Aynı şekilde çamurluklara doğru uzanan stopların yerini de tıpkı Fiesta’daki gibi iki parçalı yatay bir yapı alırken iç mekanda da yine Fiesta’yı hatırlatan temel bir yerleşim mevcut.

EcoBoost motor ailesiyle iyi işlere imza atan Ford, yeni Focus’ta da mevcut güç ünitelerini revize ederken, 8 ileri vitesli yeni bir otomatik şanzımana görev verecek.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version